Bij Dragt Makelaars bent u aan het juiste adres voor alle service die u verwacht van een ervaren specialist in onroerend goed. Dragt Makelaars is al meer dan 75 jaar gespecialiseerd in de woningmarkt en heeft de onroerend goed markt in de gemeente Veghel zien groeien. De makelaars van Dragt Makelaars kunnen u als geen ander begeleiden bij de verkoop van uw onroerend goed.

U zult zich zeker thuis voelen bij Dragt Makelaars. Nagenoeg alle objecten in de gemeente Veghel zullen bekend zijn bij Dragt Makelaars. De service van Dragt Makelaars doet denken aan de dienstverlening die vroeger zo vanzelfsprekend was: attent, correct, persoonlijk en warm. Maar vooral met een grote kennis van zaken.

De verkoop van een woning is een vak apart en voor veel mensen geen dagelijkse bezigheid. Het is dan ook verstandig u hierbij te laten adviseren door een deskundig NVM makelaar. De dienstverlening van Dragt Makelaars bij de verkoop van een woning start met het samen vaststellen van een reële verkoopprijs. Het vaststellen van de verkoopprijs is erg belangrijk. Hiermee kiest u gezamenlijk met een makelaar van Dragt Makelaars de positie in de lokale huizenmarkt.

Vervolgens zal Dragt Makelaars uw onroerend goed in de markt zetten. We stellen een uitgebreide verkoopdocumentatie samen voor potentiële kopers en we brengen uw onroerend goed breed onder de aandacht bij een zeer grote groep mensen. Dit doen we onder meer door:

  • Uw onroerend goed te matchen met woningzoekenden uit ons eigen zoekbestand.
  • Het NVM uitwisselingssysteem waarbij uw onroerend goed in beeld komt bij onze collega-makelaars en hun zoekersbestand.
  • Presentatie op www.funda.nl, de internetsite van de NVM (best bezochte huizensite van Nederland).
  • Presentatie op onze eigen internetsite www.dragtmakelaars.nl.
  • Het plaatsen van een verkoopbord;
  • In overleg advertenties in het magazine “De Makelaar” (huis aan huis verspreidt in de regio Veghel, Uden en Oss).
  • Tevens kan er in overleg voor gekozen worden om te adverteren in andere media.

Potentiële kopers die uw onroerend goed willen bezichtigen worden door ons op deskundige wijze door uw onroerend goed geleid. Tijdens de onderhandelingen zetten wij alles in het werk om voor u de hoogst haalbare verkoopprijs te realiseren. Tijdens het onderhandelingstraject zult u ervaren waarin de makelaars van Dragt Makelaars zich onderscheiden. Tijdens het onderhandelingstraject kunnen de makelaars van Dragt Makelaars zichzelf namelijk terugverdienen.

Wanneer Dragt Makelaars uw onroerend goed heeft verkocht, leggen ze alles vast in een koopakte. Het verkoopproces eindigt bij de notaris. Daar vindt het transport, de overdracht, van uw onroerend goed plaats. Ook na het transport bij de notaris is Dragt Makelaars u graag van dienst met het beantwoorden van vragen of andere zaken.

Wenst u een geheel vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden voor een eventuele verkoopopdracht aan Dragt Makelaars te onderzoeken of wenst u contact met één van de makelaars van Dragt Makelaars vult u dan uw gegevens in het invulschema aan de rechterzijde in en één van de medewerkers van Dragt Makelaars neemt zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. Uiteraard mag u ook direct telefonisch contact leggen met Dragt Makelaars op het telefoonnummer 0413-363850.