Taxaties voert Dragt Makelaars graag voor u uit. Een taxatierapport kunt u gebruiken voor de financiering van een object, het aanvragen van een hypotheek, en / of het oversluiten van een hypotheek. Of wat ook vaak voorkomt: ten tijde van een scheiding.

Dragt Makelaars werkt met het gedegen “NVM taxatierapport”. Een garantie dat uw taxatie in door praktisch alle geldverstrekkende instellingen wordt geaccepteerd.

Deskundigheid, betrouwbaarheid en snelheid zijn voor Dragt Makelaars kernbegrippen. De taxaties van Dragt Makelaars zijn altijd buitengewoon nauwkeurig. De eventuele kosten zijn meestal fiscaal aftrekbaar.

Voor een betrouwbare taxatie kunt u vertrouwen op de kennis en jarenlange ervaring van één van de NVM-makelaars, register-makelaars en beëdigd taxateurs van Dragt Makelaars.

Extra kwaliteitsgarantie NWWI Nationaal woning waardering instituut NWWI.

Veel geldverstrekkers vragen tegenwoordig al een NWWI rapport. Het NWWI heeft objectieve, betrouwbare taxatieproducten ontwikkeld. Taxateurs die aangesloten zijn bij het NWWI werken volgens een gestandaardiseerde methode. Alle uitgevoerde taxaties worden in een centrale database geregistreerd. Het NWWI controleert zowel de taxateurs als de taxaties zelf. Daarmee is de kwaliteit van een taxatie met het NWWI-keurmerk extra gegarandeerd.

Aangezien Dragt Makelaars beschikt over drie taxateurs is er altijd wel iemand beschikbaar voor u. Al onze taxateurs zijn aangesloten bij het NWWI.

Indien u in het invulschema aan de rechterzijde uw gegevens invult zullen wij direct met u contact opnemen. Middels de link van het NWWI kunt u zelfs direct een NWWI taxatie aanvragen. Indien u echter eerst meer informatie wenst verzoeken wij u eveneens uw gegevens aan de rechterzijde in het invulschema in te vullen zodat wij met u contact kunnen opnemen. Uiteraard mag u ook direct telefonisch contact leggen met Dragt Makelaars op het telefoonnummer 0413-363850.