0413-363850
info@dragtmakelaars.nl

Tussenwoning 9374148418354fdb02470d93a8ab5352e71087

ZEER LUXE, FRAAI EN KLEINSCHALIG NIEUWBOUWPROJECT OP TOPLOCATIE IN VEGHELS BUITEN.

Hofstede van Havelt:
Het project omvat 6 woningen aan het Havelt, in een landschappelijke en organische omgeving. Het hoofdgebouw met rieten kap is een twee-onder-één kapwoning. Het grootste nevengeeuw bestaat uit 4 woningen waarvan twee tussenwoningen en twee hoekwoningen welke levensloopbestendig ingedeeld zijn. Daarnaast beschikt het project over een parkeerschuur met eigen parkeerplaatsen en bergingen.

Locatie:
De locatie van dit project ligt aan de westelijke kant van Veghels Buiten, in het deel ten zuiden van de Erpseweg (adres: Havelt 3, 5464 PD Veghel).

Omgeving:
De bebouwing in de omgeving is vaak in boerderij-vorm rondom een erf en de bouwkundige opzet sluit aan bij dit karakter. De omgeving heeft groene lanen met doorzichten op het open landschap, smalle bochtige wegen met verspreid liggende bebouwing.

Het bouwproject gaat deel uitmaken van het gebied Veghels Buiten, een uitbreidingsgebied aan de Oostkant van Veghel. De huizen worden gebouwd in clusters, minidorpjes in het groen, zoals vroeger de Brabantse gehuchten. Er komen kleine en grotere buurtschappen, met elk een eigen identiteit. Allemaal vrij in het landschap en midden in het groen.

Betrokken partijen:
Dit is een ontwikkeling van DLE Bouwbedrijf uit Veghel, veder zijn de navolgende bedrijven eveneens allemaal uit Veghel betrokken bij dit zeer fraaie en luxe project:

Verkoop: Dragt Makelaars uit Veghel

Architect: LA Architecten uit Veghel

Notaris: SVN Notarissen uit Veghel