Project DE BOLST, FASE 4

PRESALE GESTART !

In het gezellige Brabantse dorp Erp wordt de volgende fase van nieuwbouwplan “De Bolst” gerealiseerd. De nieuwste fase van dit plan bestaat uit 18 eengezinswoningen in diverse types. Alle woningen liggen aan het prachtige park wat een heerlijk gevoel van vrijheid geeft.
Het plan ligt in een kindvriendelijke wijk met veel groen op nog geen vijf minuten fietsen van het centrum!

Voor alle geïnteresseerden starten we een PRESALE OP VRIJDAG 18 MAART.

Lees verder...

 

Project Hofstede van Havelt

UNIEK EN ZEER FRAAI NIEUWBOUWPROJECT IN VEGHELS BUITEN

Hofstede van Havelt:
Het project omvat 6 woningen aan het Havelt, in een landschappelijke en organische omgeving. Het hoofdgebouw met rieten kap is een twee-onder-één kapwoning. Het grootste nevengeeuw bestaat uit 4 woningen waarvan twee tussenwoningen en twee hoekwoningen welke levensloopbestendig ingedeeld zijn. Daarnaast beschikt het project over een parkeerschuur met eigen parkeerplaatsen en bergingen.

Lees verder...

 

Project Kloosterveldt

UNIEK EN ZEER FRAAI NIEUWBOUWPROJECT IN VEGHELS BUITEN

In het nieuwste deel van Veghels Buiten groeit Kloosterveldt. Vrij tussen de velden komt een mooie mix van woningtypes. In de koopsector komen 10 twee-onder-een-kapwoningen en 4 levensloopwoningen beschikbaar. De ligging is subliem: wat een ruimte! Buitengewoon buitenleven, dat ervaar je in Kloosterveldt.

Lees verder...

 

Project Veenhuys

MEER DAN 70% VERKOCHT! VERWACHTE START BOUW EERSTE KWARTAAL 2022!

Op de plek waar vroeger turf gestoken werd aan het ven, zal binnenkort een appartementencomplex verrijzen. Het nieuwbouwplan in de wijk 't Ven kenmerkt zich door de bijzondere locatie. Het gebouw wordt aan vele zijden omgeven door groen en water, wat een vrij gevoel van wonen geeft. De karakteristieke balkons maken het mogelijk om vanuit je woning het buitengevoel te ervaren.

Lees verder...