0413-363850
info@dragtmakelaars.nl

Huur / verhuur

De verhuur van uw object is bij Dragt Makelaars in goede handen. U kunt besluiten uw onroerend goed tijdelijk of langdurig te verhuren. Dragt Makelaars adviseert u graag over leeg, dan wel gemeubileerd/gestoffeerd verhuren en over de verhuurprijs. Wij stellen het huurcontract op en verzorgen de inspectie bij aanvang en vertrek van de huurder.

De dienstverlening van Dragt Makelaars gaat echt verder het is namelijk ook mogelijk om het beheer via Dragt Makelaars te laten verlopen waardoor Dragt Makelaars zorgt voor de inning van de huurpenningen en de huurverhoging met huurder en verhuurder communiceert. Dragt Makelaars zal dan voor zowel de huurder als de verhuurder het aanspreekpunt zijn waardoor u als verhuurder geen omkijken meer heeft naar het te verhuren object.

Dragt Makelaars beschikt verder het gehele jaar door over een aanbod van huurwoningen. Mocht u opzoek zijn naar een huurwoning en/of appartement bekijk dan het aanbod. Indien u niks passends kan vinden neemt u dan gerust vrijblijvend contact met Dragt Makelaars op om de mogelijkheden te bespreken.

Wenst u een geheel vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden voor een eventuele verhuuropdracht aan Dragt Makelaars of wenst u contact met één van de makelaars van Dragt Makelaars vult u dan uw gegevens in het invulschema aan de rechterzijde in en één van de medewerkers van Dragt Makelaars neemt zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. Uiteraard mag u ook direct telefonisch contact leggen met Dragt Makelaars op het telefoonnummer 0413-363850

Meer weten?

Heeft u een vraag omdat iets niet helemaal duidelijk is of wilt u weten wat voor u van toepassing is? Stel dan hier uw vraag en krijg op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring