0413-363850
info@dragtmakelaars.nl

Energielabel

Per 1 januari 2008 is het overleggen van een energielabel (energieprestatiecertificaat) verplicht bij de bouw, verkoop en verhuur van woningen en bedrijfsobjecten. Deze verplichting vloeit voort uit de Europese Richtlijn energieprestatie van gebouwen, die moet leiden tot verbetering van de energieprestaties van de gebouwen in de Europese Unie. Een certificaat is gebouwgebonden en geeft in een oogopslag aan hoe energiezuinig een gebouw is. Het certificaat is maximaal tien jaar geldig.

Dragt Makelaars kan u, als service, doorverwijzen naar een erkende EPA adviseur waar Dragt Makelaars een zeer scherp tarief voor u als klant heeft bedongen. Indien u uw gegevens in het invulschema aan de rechterzijde invult zullen wij direct met u contact opnemen om het één en ander door te nemen. Uiteraard mag u ook direct telefonisch contact leggen met Dragt Makelaars op het telefoonnummer 0413-363850.

Meer weten?

Heeft u een vraag omdat iets niet helemaal duidelijk is of wilt u weten wat voor u van toepassing is? Stel dan hier uw vraag en krijg op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring