Vorige | Volgende
Verhuurd

Zwijsenhof 106 VEGHEL

Deze woning is door ons verhuurd

Neem contact met ons op

0413-363850

info@dragtmakelaars.nl

Omschrijving

ZEER FRAAI INSTAPKLAAR APPARTEMENT GELEGEN OP EEN UNIEKE LOCATIE OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM VAN VEGHEL EN DE RIVIER DE AA. HET APPARTEMENT IS VOORZIEN VAN EEN MODERNE OPEN KEUKEN EN WOONKAMER MET GROTE HOGE RAAMPARTIJEN VOORZIEN VAN EEN SCHUIFPUI. DE EERSTE VERDIEPING IS VOORZIEN VAN EEN RUIME SLAAPKAMER MET VIDE EN EEN BADKAMER MET TOILET, DOUCHE EN WASTAFEL MET MEUBEL EN EEN APARTE BERGING...

Kenmerken

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2017
Ligging
Aan water, in centrum, in woonwijk

Omschrijving

ZEER FRAAI INSTAPKLAAR APPARTEMENT GELEGEN OP EEN UNIEKE LOCATIE OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM VAN VEGHEL EN DE RIVIER DE AA. HET APPARTEMENT IS VOORZIEN VAN EEN MODERNE OPEN KEUKEN EN WOONKAMER MET GROTE HOGE RAAMPARTIJEN VOORZIEN VAN EEN SCHUIFPUI. DE EERSTE VERDIEPING IS VOORZIEN VAN EEN RUIME SLAAPKAMER MET VIDE EN EEN BADKAMER MET TOILET, DOUCHE EN WASTAFEL MET MEUBEL EN EEN APARTE BERGING VOOR DE BENODIGDE WITGOEDAANSLUITINGEN. HET BALKON HEEFT EEN PRACHTIG RUSTIG UITZICHT OVER DE VIJVER EN IS GELEGEN OP HET ZUIDOOSTEN.

INSTAPKLARE, ENERGIEZUINIGE EN LUXE APPARTEMENT OP EEN UNIEKE LOCATIE.

Indeling en Afwerking:
Begane grond:
Het fraaie appartementencomplex is toegankelijk vanuit de centrale hal op de begane grond, welke is voorzien van een bellentableau/intercom, brievenbussen en een trappenhuis. Vanuit de centrale hal heeft u toegang tot het moderne appartement.

Entree/hal:
Middels de centrale hal bereikt u het appartement. Vanuit de hal heeft u toegang tot de garderobe, de meterkast, het moderne toilet en de lichte woon-/eetkamer. De vaste trapopgang biedt u toegang tot de eerste verdieping.

Keuken:
De open keuken staat in verbinding met de woonkamer en de eetkamer en is in een hoek opstelling geplaatst. De keuken is voorzien van een inductiekookplaat met afzuigkap, koelkast, combi-oven/magnetron en een vaatwasser met besteklade. De keuken is voorzien van zowel boven- als onderkasten en afgewerkt met een natuursteen werkblad met spoelbak. De keuken is afgewerkt met een betegelde spatwand, plafond met inbouwspots en de vloer is net zoals in de woonkamer voorzien van een kunststof gietvloer.

Woonkamer:
De lichte moderne woonkamer geniet van veel daglicht dankzij de grote hoge raampartijen aan de voorkant van deze sfeervolle woning. De woon-/eetkamer omvat een grootte van ca. 25 m². Vanuit de woonkamer staat u in open verbinding met de moderne keuken en het balkon middels een schuifpui met twee schuifbare delen en een loopdeur. De raampartijen zijn voorzien van zonnescreens welke afzonderlijk van elkaar middels afstandsbediening bedienbaar zijn. Daarnaast is de woonkamer geheel voorzien van spuitwerk, kunststof gietvloer en een prachtig hoog plafond.

Toilet:
Het moderne toilet is gelegen bij de entree van de woning is voorzien van een vrijhangend toilet en een fonteintje.

Eerste verdieping:
Vanuit de vaste trapopgang met Prostairs beton bekleding bereikt u de verdieping van het appartement.

Slaapkamer:
De ruime slaapkamer heeft een grootte van ca. 15 m² en is voorzien van een laminaatvloer en een vaste kledingkast. Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot de badkamer. De slaapkamer is voorzien van een glazen wand (vide) waardoor de slaapkamer geniet van veel licht.

Badkamer:
De moderne betegelde badkamer op de eerste verdieping is ruim van opzet. De badkamer bevat een douche, vrijhangend toilet en een wastafel met meubel en verwarmde spiegel.

Wasruimte:
Gelegen naast de badkamer treft u een aparte ruimte met witgoedaansluitingen.

Exterieur:
Vanuit de woonkamer middels de schuifpui of de loopdeur bereikt u het balkon. Het balkon is voorzien van kunststof vlonderdelen en elektrapunten. Het balkon is gelegen op het zuidoosten en heeft een prachtig uitzicht op de vijver 'Moedersgat'.

Berging:
Het appartement is voorzien van een externe bergruimte welke ideaal is voor het bergen van uw spullen.

Bouwjaar: oorspronkelijk 1954 daarna volledig vernieuwd in 2017.
Woonoppervlakte/inhoud: het appartement heeft een totale inhoud van 298 m³, de gebruiksoppervlakte wonen bedraagt 75 m², de gebouw gebonden buitenruimte bedraagt 7 m² en de externe bergruimte bedraagt 5 m².

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 1.110,-- per maand, exclusief het verbruik van water en elektriciteit en de overige lasten en belastingen welke door inschrijving in het bevolkingsregister van de gemeente Veghel voor rekening van de huurder/bewoner komen. De huurprijs dient maandelijks bij vooruitbetaling te worden voldaan middels een automatische bankoverschrijving.

Servicekosten:
De servicekosten zijn inbegrepen in de huurprijs.

Huurperiode:
Minimaal 25 maanden, de voorkeur heeft een nog langere huurperiode.

Aanvaarding:
In overleg met de verhuurder.

Huurprijswijziging:
Jaarlijks op 1 juli wordt conform het bepaalde in artikel 18 van de algemene bepalingen huurovereenkomst woonruimte.

Waarborgsom:
Voor aanvang van de huur dient de huurder in handen van de verhuurder een waarborgsom te storten van tweemaal de overeengekomen maandhuur tot zekerheid van de nakoming van zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien. Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. Indien aan het einde van de huur blijkt dat de huurder aan al zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien, heeft voldaan, zal deze waarborgsom worden terugbetaald.

Voorwaarden verhuur:
De woning zal verhuurd worden volgens de normale verhuurwetgeving en niet via de leegstandswet.

Wijzigingen:
Het is huurder, zonder schriftelijke toestemming van verhuurder, niet toegestaan in het gehuurde bouwkundige wijzigingen of veranderingen aan technische installaties aan te brengen. Verder is het huurder niet toegestaan de kleuren van de deuren, raam- en deurkozijnen, radiatoren en keukeninrichting te wijzigen of te boren in de vloer- en of wandtegels. Het boren in de wandtegels van badkamer en toilet voor het aanbrengen van een douchescherm of accessoires is toegestaan mits dit op zorgvuldige wijze geschiedt en in de voeg.

Aanvullende eisen:
-In het appartement mag niet worden gerookt.
-In het appartement mogen, zonder voorafgaande toestemming van de verhuurder, geen huisdieren worden gehouden.
-Verhuurder mag het gehuurde na voorafgaande aankondiging 1x per 8 weken inspecteren.
-De huurder dient een verklaring te ondertekenen waarin wordt gesteld dat huurder zich zal houden aan de bepalingen welke zijn opgenomen in de akte van splitsing en het huishoudelijk reglement van de vereniging van eigenaars.

Screening huurder:
Voor het sluiten en de ondertekening van de huurovereenkomst zal de kandidaat huurder worden gescreend voor wat betreft:
-identiteit: het overleggen van een paspoort of identiteitsbewijs welke in het verhuurdossier zal worden bewaard.
-inkomen: de huurder dient minimaal een (passend) inkomen te hebben, aan te tonen middels een werkgeversverklaring. Bij zelfstandigen zal een accountantsverklaring of IB-60-verklaring.
-schuldpositie: de huurder dient een BKR-toetsing te overleggen.
-vorige huurwoning: indien de huidige woning van de kandidaat-huurder een huurwoning is, dient een verhuurdersverklaring te worden overlegd.

Voorbehoud acceptatie door verhuurder:
De aanbieding om te huren geschiedt onder voorbehoud van acceptatie van de huurder door de eigenaar/verhuurder.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Waarborgsom
€ 2220

Bouw

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2017
Daktype
plat dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
75 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
7 m²
Externe bergruimte
5 m²
Bruto inhoud
298 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Voorzieningen
glasvezel kabel, schuifpui, tv kabel

Energie

Isolatie
volledig geïsoleerd
Soort verwarming
warmtepomp, warmte terugwininstallatie
Warm water
zonnecollectoren

Kadastrale gegevens

Gemeente
Veghel
Sectie
K
Indexnummer
34
Perceel
3769
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Veghel
Sectie
K
Indexnummer
6
Perceel
3769
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan water, in centrum, in woonwijk

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Kaart Zwijsenhof 106 VEGHEL

naar Zwijsenhof 106 VEGHEL
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand