Vorige | Volgende
Verhuurd

Spoorlaan 16 X Veghel

Deze woning is door ons verhuurd

Neem contact met ons op

0413-363850

info@dragtmakelaars.nl

Omschrijving

UNIEK EN SCHITTEREND APPARTEMENT TYPE MAISONNETTE MET ZONNIG OP HET WESTEN GELEGEN TERRAS/TUIN, RIANTE BERGING/KELDER ONDER HET APPARTEMENT EN SEPARATE 2E BERGING, OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM VAN VEGHEL EN IN RUSTIGE WOONSTRAAT GELEGEN. Algemeen: representatieve entree met beltableau, postkasten, trap, berging/hal met eigen berging en toegang tot onder het appartement gelegen bergruimte....

Kenmerken

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2014
Ligging
In woonwijk
Energielabel
Klasse A

Omschrijving

UNIEK EN SCHITTEREND APPARTEMENT TYPE MAISONNETTE MET ZONNIG OP HET WESTEN GELEGEN TERRAS/TUIN, RIANTE BERGING/KELDER ONDER HET APPARTEMENT EN SEPARATE 2E BERGING, OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM VAN VEGHEL EN IN RUSTIGE WOONSTRAAT GELEGEN.

Algemeen: representatieve entree met beltableau, postkasten, trap, berging/hal met eigen berging en toegang tot onder het appartement gelegen bergruimte.

Indeling en afwerking appartement:
Middels fraaie algemene gang naar voordeur, hal met laminaatvloer, deuropener en meterkast, toilet bestaande uit vrijhangend toilet met fonteintje en tegelvloer, wasruimte/inpandige berging met wasmachine aansluiting, laminaatvloer, cv-combiketel en mechanische ventilatie-unit, woonkamer met openslaande deuren naar terras/tuin, laminaatvloer, luik naar berging/kelder onder het appartement, open keuken met fraaie moderne hoek-keukeninrichting voorzien van diverse kasten, laden, kunststof werkblad met RVS. spoelbak en eengreepsmengkraan, verder voorzien van inbouw 4-pits gaskookplaat, afzuigkap (type recirculatie), combimagnetron, vaatwasmachine en laminaatvloer, TOTALE OPP. LIVING 38 M², trapkast onder de trap met laminaatvloer, slaapkamer opp. 13 m² met laminaatvloer, badkamer opp. 4 m² voorzien van inloopdouche met thermostaatkraan, wastafelmeubel met eengreepsmengkraan en tegelvloer.

Verdieping: middels vaste trap naar verdieping/vide, open ruimte opp. 20 m² met vloerbedekking, mogelijkheid voor het creëren van een extra slaapkamer/werkkamer.

Terras/tuin: vanuit de woonkamer toegang tot zongericht terras/tuin gelegen op het westen, voorzien van sierbestrating en middels twee trede trapje naar openbare parkeerplaatsen.

Berging: dit appartement heeft een eigen berging opp. 2 m² en een berging/kelder onder het appartement van 23 m² met toegang via luik vanuit de woonkamer.

Bouwjaar: 2014.
Inhoud/woonoppervlakte: het appartement heeft een totale inhoud van ca. 430 m³, de gebruiksoppervlakte wonen bedraagt ca. 79½ m², de overige inpandige ruimte bedraagt ca. 23 m², de externe bergruimte bedraagt 2½ m² (voor deze woning is een meetrapport opgemaakt conform NEN 2580:2007 incl. correctieblad C1:2008).

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 850,-- per maand, exclusief het verbruik van gas, water en elektriciteit en de overige lasten en belastingen welke door inschrijving in het bevolkingsregister van de gemeente Veghel voor rekening van de huurder/bewoner komen. De huurprijs dient maandelijks bij vooruitbetaling te worden voldaan middels een automatische bankoverschrijving.

Servicekosten:
De servicekosten zijn inbegrepen in de huurprijs.

Huurperiode:
Minimaal 2 jaar, de voorkeur heeft een nog langere huurperiode.

Aanvaarding:
Per direct mogelijk.

Huurprijswijziging:
Jaarlijks op 1 juli wordt conform het bepaalde in artikel 18 van de algemene bepalingen huurovereenkomst woonruimte.

Waarborgsom:
Voor aanvang van de huur dient de huurder in handen van de verhuurder een waarborgsom te storten van tweemaal de overeengekomen maandhuur tot zekerheid van de nakoming van zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien. Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. Indien aan het einde van de huur blijkt dat de huurder aan al zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien, heeft voldaan, zal deze waarborgsom worden terugbetaald.

Voorwaarden verhuur:
De woning zal verhuurd worden volgens de normale verhuurwetgeving en niet via de leegstandswet.

Wijzigingen:
Het is huurder, zonder schriftelijke toestemming van verhuurder, niet toegestaan in het gehuurde bouwkundige wijzigingen of veranderingen aan technische installaties aan te brengen. Verder is het huurder niet toegestaan de kleuren van de deuren, raam- en deurkozijnen, radiatoren en keukeninrichting te wijzigen of te boren in de vloer- en of wandtegels. Het boren in de wandtegels van badkamer en toilet voor het aanbrengen van een douchescherm of accessoires is toegestaan mits dit op zorgvuldige wijze geschiedt en in de voeg.

Aanvullende eisen:
-In het appartement mag niet worden gerookt.
-In het appartement mogen, zonder voorafgaande toestemming van de verhuurder, geen huisdieren worden gehouden.
-De huurder dient een verklaring te ondertekenen waarin wordt gesteld dat huurder zich zal houden aan de bepalingen welke zijn opgenomen in de akte van splitsing en het huishoudelijk reglement van de vereniging van eigenaars.

Screening huurder:
Voor het sluiten en de ondertekening van de huurovereenkomst zal de kandidaat huurder worden gescreend voor wat betreft:
-identiteit: het overleggen van een paspoort of identiteitsbewijs welke in het verhuurdossier zal worden bewaard.
-inkomen: de huurder dient minimaal een (passend) inkomen te hebben, aan te tonen middels een werkgeversverklaring. Bij zelfstandigen zal een accountantsverklaring of IB-60-verklaring.
-schuldpositie: de huurder dient een BKR-toetsing te overleggen.
-vorige huurwoning: indien de huidige woning van de kandidaat-huurder een huurwoning is, dient een verhuurdersverklaring te worden overlegd.

Voorbehoud acceptatie door verhuurder:
De aanbieding om te huren geschiedt onder voorbehoud van acceptatie van de huurder door de eigenaar/verhuurder.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Waarborgsom
€ 1700

Bouw

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2014
Specifiek
inclusief servicekosten
Daktype
plat dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
80 m²
Overige inpandige ruimte
23 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
13 m²
Externe bergruimte
2 m²
Bruto inhoud
430 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
1
Voorzieningen
glasvezel kabel, mechanische ventilatie, tv kabel

Energie

Energielabel
Klasse A
Isolatie
volledig geïsoleerd
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Type ketel
Vaillant
Bouwjaar ketel
2014
Eigendom ketel
eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Veghel
Sectie
K
Indexnummer
A20
Perceel
3494
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuintype
achtertuin
Tuin
Normaal, west, 7.85 x 5.53 m
Oppervlakte
43 m²
Bereikbaar via achterom
ja

Foto's

Kaart Spoorlaan 16 X Veghel

naar Spoorlaan 16 X Veghel
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand