0413-363850
info@dragtmakelaars.nl

Tussenwoning type A 93741401ee01659b0c4e839a1bc5696e5e55d8

DE VERKOOP IS GESTART.
Je kunt je voor de woningen inschrijven van 20 juni tot en met 30 juni 2024.

Aan de rand van Erp groeit een nieuwe woonwijk genaamd De Bolst. Hier geniet je van een mooie landelijke omgeving op korte fietsafstand van het dorpshart waar het bourgondische Brabantse leven op je wacht. De kindvriendelijke wijk is riant van opzet en biedt comfortabele en duurzame woningen voor starters, gezinnen en senioren. Iedereen voelt zich thuis in de Bolst!

Landelijk leven in de Bolst
De Bolst ligt ten noorden van Erp vlakbij de gezellige dorpskern met haar ambachtelijke winkels. Hier vind je rust en ruimte om je heen met de dorpse voorzieningen lekker dichtbij. Kinderen spelen hier nog buiten en een gezellig praatje maken met de buren is hier de normaalste zaak van de wereld.
Op deze mooie plek wordt gebouwd voor jong en oud, zowel gezinnen als senioren en starters vinden hier hun plek.
Inmiddels zijn we aangekomen bij de 5e deelfase van De Bolst, welke werkelijk prachtig ligt want veel woningen grenzen direct aan het nieuw aan te leggen wijkpark.
In deze fase komen 32 koopwoningen onderverdeelt in hoek- en tussenwoningen, parkwoningen, tweekappers en levensloopbestendige woningen. Alle ontworpen in een mooie dorpse architectuur, welke perfect past bij de landelijke omgeving en het gemoedelijke leven in De Bolst.