0413-363850
info@dragtmakelaars.nl

Teresiahoeve Veghel

Omschrijving

Binnenkort in de verkoop!

Veghels Buiten breidt zich nog verder uit! Teresiahoeve is één van de nieuwe buurtschappen van de nieuwbouwwijk en is gelegen aan de Buitendreef. Op deze locatie komen in totaal 28 koop- en huurwoningen in diverse typen: rijwoningen en tweekappers. De woningen zijn ruim van opzet en hebben een grote tuin. Hier woon je op een plek waar buiten en binnen optimaal op elkaar inspelen en verrijken. Binnenkort start de verkoop van Teresiahoeve. Volg het project en blijf op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen.

De woningen worden aan vele zijden omgeven door groen en hebben grote tuinen. Dat geeft een heerlijk ontspannen vrij gevoel van wonen. Letterlijk een buitengevoel. Hier woon je op een plek waar buiten en binnen optimaal op elkaar inspelen en verrijken. Een bijzonder rustige locatie en toch vlakbij het centrum en verschillende uitvalswegen. Uden, Den Bosch en Eindhoven zijn om de hoek.

Veghel is een middelgrote Brabantse gemeente. Een regionaal centrum voor werkgelegenheid, dienstverlening en voorzieningen. Aantrekkelijk door haar sterke economische positie vanwege de hier gevestigde voedingsindustrie (o.a. Masterfoods en Campina).

Veghel grenst aan het nationaal landschap Het Groene Woud, een gebied van 35.000 hectare in de driehoek Eindhoven-Tilburg- Den Bosch. De kern ervan bestaat uit bossen, moerassen, heide en agrarisch populierenlandschap. Sinds 2005 is het officieel ‘Nationaal Landschap’.

Op dit moment zijn de vanaf prijzen per woningtype vastgesteld. Zo kun jij je alvast beter oriënteren en voor jezelf bepalen of jouw droomwoning binnen je budget past. Op het moment dat de start verkoop nadert en alle details zijn uitgewerkt, worden de definitieve prijzen vastgesteld.

-Hoekwoning type B & F: vanaf € 399.000 v.o.n.
-Tussenwoning type C & G: vanaf € 359.000 v.o.n.
-Tweekapper type D & E: vanaf € 513.000 v.o.n.
-Tweekapper exclusief type A1 en A2: vanaf: € 575.000 v.o.n.

Let op, de genoemde koopprijs betreft een vanaf prijs. De maximale prijs is op dit moment nog niet bekend. Dit kan variëren per bouwnummer.

Wil je op de hoogte gehouden worden van het plan?
Kijk dan op de projectwebsite en schrijf je in als geïnteresseerde of neem contact op met één van de makelaars.

Lees de volledige omschrijving
Wonen 109 m² - 171 m²
Perceel 132 m² - 401 m²

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
28 november 2023
Status
Beschikbaar

Oppervlakten en inhoud

Wonen
109 - 171 m²
Perceel
132 - 401 m²
Inhoud
410 - 717 m²
Bekijk alle kenmerken

Woningtypen