0413-363850
info@dragtmakelaars.nl

De Bolst in Erp - Fase 5 Erp

Omschrijving

De Bolst fase 5

Start verkoop: verwachting apri 2024.

Aan de rand van Erp groeit een nieuwe woonwijk genaamd de Bolst. Hier geniet je van een mooie landelijke omgeving op korte fietsafstand van het dorpshart waar het bourgondische Brabantse leven op je wacht. De kindvriendelijke wijk is riant van opzet en biedt comfortabele en duurzame woningen voor starters, gezinnen en senioren. Iedereen voelt zich thuis in de Bolst!

Landelijk leven in de Bolst
De Bolst ligt ten noorden van Erp vlakbij de gezellige dorpskern met haar ambachtelijke winkels. Hier vind je rust en ruimte om je heen met de dorpse voorzieningen lekker dichtbij. Kinderen spelen hier nog buiten en een gezellig praatje maken met de buren is hier de normaalste zaak van de wereld.
Op deze mooie plek wordt gebouwd voor jong en oud, zowel gezinnen als senioren en starters vinden hier hun plek.

Inmiddels zijn we aangekomen bij de 5e deelfase van De Bolst, welke werkelijk prachtig ligt want veel woningen grenzen direct aan het nieuw aan te leggen wijkpark. In deze fase komen 32 koopwoningen onderverdeelt in hoek- en tussenwoningen, parkwoningen, tweekappers en levensloopbestendige woningen. Alle ontworpen in een mooie dorpse architectuur, welke perfect past bij de landelijke omgeving en het gemoedelijke leven in De Bolst.

Satus: de verkoopstukken zijn in voorbereiding en de pre-sale is inmiddels gesloten. De start verkoop volgt naar verwachting in april.

Wil je op de hoogte blijven en niets missen? Meld je dan aan op de projectwebsite voor onze nieuwsbrief zodat we je als eerste kunnen uitnodigen voor de start verkoop.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
19 april 2024
Status
Beschikbaar
Bekijk alle kenmerken

Woningtypen