Vorige | Volgende
Verhuurd

Korte Kerkstraat 15* VEGHEL

Deze woning is door ons verhuurd

Neem contact met ons op

0413-363850

info@dragtmakelaars.nl

Omschrijving

IN HET CENTRUM GELEGEN HOEKAPPARTEMENT, TYPE MAISONNETTE, MET DAKTERRAS, BERGING EN RUIME WOONKAMER MET FRAAI UITZICHT OP WINKELSTRAAT. Indeling en Afwerking: Hal met laminaatvloer en deuropener, toilet met fonteintje en tegelvloer, bergkast met tegelvloer, woonkamer met veel lichtinval en fraai uitzicht op winkelstraat verder voorzien van laminaatvloer en open vaste spiltrap naar verdieping,...

Kenmerken

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1976
Ligging
In centrum
Energielabel
Klasse B

Omschrijving

IN HET CENTRUM GELEGEN HOEKAPPARTEMENT, TYPE MAISONNETTE, MET DAKTERRAS, BERGING EN RUIME WOONKAMER MET FRAAI UITZICHT OP WINKELSTRAAT.

Indeling en Afwerking:
Hal met laminaatvloer en deuropener, toilet met fonteintje en tegelvloer, bergkast met tegelvloer, woonkamer met veel lichtinval en fraai uitzicht op winkelstraat verder voorzien van laminaatvloer en open vaste spiltrap naar verdieping, halfopen keuken met tegelvloer en U-vormige keukeninrichting bestaande uit een diverse kasten, laden, kunststof werkblad met 1½ rvs spoelbak, verder voorzien van de navolgende inbouwapparatuur: 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine, koelkast en oven.

Verdieping:
Overloop met vloerbedekking, slaapkamer achterzijde met vloerbedekking, badkamer met inloopdouche met thermostaatkraan, wastafel in meubel, urinoir en tegelvloer, bergruimte/wasruimte met laminaatvloer, Fakro dakraam, vaste kastruimte, wasmachine aansluiting, mechanische ventilatie-unit en cv-combiketel.

Dakterras:
Vanaf de galerij bereikbaar en voor de voordeur gelegen voorzien van bestrating en omheining wat zorgdraagt voor privacy, verder vanaf dakterras toegang tot meterkast.

Voorzieningen:
-gasgestookte centrale verwarmingsinstallatie met warmteafgifte middels radiatoren, bouwjaar ATAG HR cv-combiketel 2003.
-de warmwatervoorziening geschiedt middels de cv-combiketel.
-isolatie: dakisolatie en grotendeels dubbelglas.
-mechanische ventilatie aanwezig.
-rolluik t.b.v. keukenraam.
-glasvezel voorbereiding aanwezig.

Bouwjaar: 1976.
Woonoppervlakte/inhoud: het appartement heeft een totale inhoud van 249,12 m³, de gebruiksoppervlakte wonen bedraagt 75,40 m² en de overige inpandige ruimte bedraagt 0,30 m² (voor dit appartement is een meetrapport opgemaakt conform NEN 2580:2007 inclusief correctieblad C1:2008).

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 900,-- per maand, exclusief het verbruik van gas, water en elektriciteit en de overige lasten en belastingen welke door inschrijving in het bevolkingsregister van de gemeente Veghel voor rekening van de huurder/bewoner komen. De huurprijs dient maandelijks bij vooruitbetaling te worden voldaan middels een automatische bankoverschrijving.

Servicekosten:
De servicekosten zijn inbegrepen in de huurprijs.

Huurperiode:
Minimaal 25 maanden, de voorkeur heeft een nog langere huurperiode.

Aanvaarding:
In overleg met verhuurder.

Huurprijswijziging:
Jaarlijks op 1 juli wordt conform het bepaalde in artikel 18 van de algemene bepalingen huurovereenkomst woonruimte.

Waarborgsom:
Voor aanvang van de huur dient de huurder in handen van de verhuurder een waarborgsom te storten van tweemaal de overeengekomen maandhuur tot zekerheid van de nakoming van zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien. Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. Indien aan het einde van de huur blijkt dat de huurder aan al zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien, heeft voldaan, zal deze waarborgsom worden terugbetaald.

Voorwaarden verhuur:
De woning zal verhuurd worden volgens de normale verhuurwetgeving en niet via de leegstandswet.

Wijzigingen:
Het is huurder, zonder schriftelijke toestemming van verhuurder, niet toegestaan in het gehuurde bouwkundige wijzigingen of veranderingen aan technische installaties aan te brengen. Verder is het huurder niet toegestaan de kleuren van de deuren, raam- en deurkozijnen, radiatoren en keukeninrichting te wijzigen of te boren in de vloer- en of wandtegels. Het boren in de wandtegels van badkamer en toilet voor het aanbrengen van een douchescherm of accessoires is toegestaan mits dit op zorgvuldige wijze geschiedt en in de voeg.

Aanvullende eisen:
-In het appartement mag niet worden gerookt.
-In het appartement mogen, zonder voorafgaande toestemming van de verhuurder, geen huisdieren worden gehouden.
-De huurder dient een verklaring te ondertekenen waarin wordt gesteld dat huurder zich zal houden aan de bepalingen welke zijn opgenomen in de akte van splitsing en het huishoudelijk reglement van de vereniging van eigenaars.

Screening huurder:
Voor het sluiten en de ondertekening van de huurovereenkomst zal de kandidaat huurder worden gescreend voor wat betreft:
-identiteit: het overleggen van een paspoort of identiteitsbewijs welke in het verhuurdossier zal worden bewaard.
-inkomen: de huurder dient minimaal een (passend) inkomen te hebben, aan te tonen middels een werkgeversverklaring. Bij zelfstandigen zal een accountantsverklaring of IB-60-verklaring.
-schuldpositie: de huurder dient een BKR-toetsing te overleggen.
-vorige huurwoning: indien de huidige woning van de kandidaat-huurder een huurwoning is, dient een verhuurdersverklaring te worden overlegd.

Voorbehoud acceptatie door verhuurder:
De aanbieding om te huren geschiedt onder voorbehoud van acceptatie van de huurder door de eigenaar/verhuurder.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Waarborgsom
€ 1800

Bouw

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1976
Daktype
samengesteld dak
Dakmateriaal
pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
75 m²
Bruto inhoud
249 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Voorzieningen
dakraam, glasvezel kabel, mechanische ventilatie, rolluiken, tv kabel

Energie

Energielabel
Klasse B
Isolatie
dakisolatie, grotendeels dubbelglas
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Type ketel
Atag HR
Bouwjaar ketel
2009
Eigendom ketel
eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Veghel
Sectie
G
Indexnummer
12
Perceel
2648
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
In centrum

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Kaart Korte Kerkstraat 15* VEGHEL

naar Korte Kerkstraat 15* VEGHEL
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand