Vorige | Volgende
Verkocht

Julianastraat 2a VEGHEL

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

0413-363850

info@dragtmakelaars.nl

Omschrijving

BOUWKAVEL JULIANASTRAAT TE KOOP PER INSCHRIJVING. Op 26 januari 2021 heeft het college van Burgemeester en wethouders van de gemeente Meierijstad besloten medewerking te verlenen aan de verkoop van een bouwkavel van 544 m² gelegen tussen Julianastraat 2 en 4 in Veghel door het laten uitbrengen van een bieding met een minimum bedrag van € 185.000,-. Van 1 maart 2021 tot en met 28 maart 2021 kunt u...

Kenmerken

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
N.v.t.
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

BOUWKAVEL JULIANASTRAAT TE KOOP PER INSCHRIJVING.

Op 26 januari 2021 heeft het college van Burgemeester en wethouders van de gemeente Meierijstad besloten medewerking te verlenen aan de verkoop van een bouwkavel van 544 m² gelegen tussen Julianastraat 2 en 4 in Veghel door het laten uitbrengen van een bieding met een minimum bedrag van € 185.000,-.

Van 1 maart 2021 tot en met 28 maart 2021 kunt u door middel van het inschrijfformulier een bod uitbrengen op de kavel gelegen tussen Julianastraat 2 en 4 in Veghel. Per persoon mag er 1 bod uitgebracht worden. Op de bouwkavel mag een vrijstaande woning gerealiseerd worden volgens de eisen van het geldende bestemmingsplan (Veghel-West, deelgebied Hoogstraat-Oranjewijk). De bouwkavel is momenteel gedeeltelijk in eigendom van Stichting Area en gedeeltelijk van de gemeente Meierijstad.

KENNISGEVING BOUWKAVEL JULIANASTRAAT:
De verkoop van de kavel start met een publicatie van het feit dat Stichting Area en de gemeente Meierijstad een kavel van 544m² gelegen tussen Julianastraat 2 en 4 in Veghel verkoopt.

INSCHRIJFTERMIJN:
Vanaf 1 maart 2021 tot en met 28 maart 2021 heeft iedereen de mogelijkheid om door middel van het digitale inschrijfformulier, zijn/haar interesse in de bouwkavel aan de Julianastraat kenbaar te maken. Op het inschrijfformulier moeten de n.a.w.-gegevens vermeld worden, het bod en dient er akkoord gegaan te worden met de algemene veilingvoorwaarden. Dit formulier staat vanaf 1 maart 2021 online op meierijstad (punt) nl / julianastraat. Ook vindt u daar meer informatie over de kavel.

Wanneer het niet mogelijk is het inschrijfformulier digitaal in te vullen kunt u mailen naar grondzaken apenstaartje meierijstad (punt) nl of bellen naar 14 0413.

Op 1 april 2021 zal de toegewezen notaris de biedingen bekijken. Hij zal controleren of er voldaan is aan de algemene veilingvoorwaarden en of het hoogste bod daardoor het bod is wat door de verkopers geaccepteerd word.

VERVOLG:
Na de loting krijgt een ieder die een bod uitgebracht heeft te horen of zijn/haar bod het hoogste was. De hoogste bieder krijgt een koopovereenkomst aangeboden. Deze koopovereenkomst dient binnen 2 weken getekend te worden en geretourneerd. Wanneer hier niet aan is voldaan kan de kavel aangeboden worden aan de volgende hoogste bieder.

KAVELPASPOORT:
Het kavelpaspoort is beschikbaar in de download versie van de verkoopdocumentatie.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
544 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Veghel
Sectie
H
Perceel
1265
Oppervlakte
340 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Veghel
Sectie
H
Perceel
1664
Oppervlakte
204 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Julianastraat 2a VEGHEL

naar Julianastraat 2a VEGHEL
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand