Vorige | Volgende
Verkocht

De Houtwal 3B VEGHEL

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

0413-363850

info@dragtmakelaars.nl

Omschrijving

OP EEN MOOIE LOCATIE IN "VEGHELS BUITEN" GELEGEN BOUWKAVEL VAN MAAR LIEFST 985 M2 VOOR DE BOUW VAN EEN VRIJSTAANDE WONING. VOORZIEN VAN 2 PARKEERPLAATSEN IN GEZAMENLIJKE PARKEERGARAGE. Ligging: VEGHELS BUITEN IS EEN WOONGEBIED DAT IN ALLE OPZICHTEN COMPLEET NIEUW IS. NIEUWE HUIZEN, NIEUWE MOGELIJKHEDEN, EEN NIEUW CONCEPT. Wonen in buurtschappen: Veghels Buiten is geen gewone woonwijk. De huizen...

Kenmerken

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
N.v.t.
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

OP EEN MOOIE LOCATIE IN "VEGHELS BUITEN" GELEGEN BOUWKAVEL VAN MAAR LIEFST 985 M2 VOOR DE BOUW VAN EEN VRIJSTAANDE WONING. VOORZIEN VAN 2 PARKEERPLAATSEN IN GEZAMENLIJKE PARKEERGARAGE.

Ligging:
VEGHELS BUITEN IS EEN WOONGEBIED DAT IN ALLE OPZICHTEN COMPLEET NIEUW IS. NIEUWE HUIZEN, NIEUWE MOGELIJKHEDEN, EEN NIEUW CONCEPT.

Wonen in buurtschappen:
Veghels Buiten is geen gewone woonwijk. De huizen worden hier gebouwd in clusters, minidorpjes in het groen. Net als vroeger de Brabantse gehuchten. Er komen kleine en wat grotere buurtschappen, met elk een eigen identiteit. Allemaal liggen ze vrij in het landschap en midden in het groen.

Landelijk, groen en toch centraal:
Veghels Buiten ligt aan de zuidoostkant van Veghel, pal naast het groene Aa-dal en dichtbij Eindhoven en Den Bosch. Je woont hier landelijk, in een prachtige groene omgeving.

Genieten van rust en ruimte:
Het geluid van de stilte overheerst in Veghels Buiten. Hier kom je helemaal tot rust. Er is ruimte. Veel ruimte. Ruimte om te wonen en te werken, maar ook om te spelen en te relaxen. Ruimte om dingen met elkaar te delen en om je eigen ding te doen. Er zijn bijzondere speelplekken, gezamenlijke erven en (moes-)tuinen, en vanuit je huis loop of fiets je zo de groene wereld in.

Eigentijds en duurzaam:
Het concept van Veghels Buiten is geïnspireerd op de historie van het Brabantse platteland. Maar de huizen worden eigentijds. Modern, groen en duurzaam.

Bouwen:
Koper dient zelf de omgevingsvergunning aan te vragen. Er is een supervisiecommissie aanwezig voor het plangebied "Veghels Buiten" die bepaalt in belangrijke mate in welke bouwstijl er gebouwd mag worden. Koper dient hiervoor contact op te nemen met de gemeente.

Perceel:
985 m².

Aanvaarding:
Per direct mogelijk.

Koopsom:
€ 265.000,-- vrij op naam.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
985 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Veghel
Sectie
N
Perceel
1616
Oppervlakte
985 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart De Houtwal 3B VEGHEL

naar De Houtwal 3B VEGHEL
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand