Vorige | Volgende
Verkocht

Burgemeester Verheijenstraat 12 ERP

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

0413-363850

info@dragtmakelaars.nl

Omschrijving

Bouwnummer 013 - nieuwbouwproject De Bolst in Erp. Aan de Burgemeester Verheijenstraat op nieuwbouwlocatie De Bolst in Erp ligt kavelnummer 013. Bouw hier jouw vrijstaande woning op een perceel van 483 m². Er zijn twee opties: -Koop alleen het kavel, zoek zelf een architect en aannemer. -Koop het kavel met ontwerp en zoek zelf een aannemer. Interesse in een zelfbouwkavel in De Bolst? Dan is...

Kenmerken

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
N.v.t.
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

Bouwnummer 013 - nieuwbouwproject De Bolst in Erp.

Aan de Burgemeester Verheijenstraat op nieuwbouwlocatie De Bolst in Erp ligt kavelnummer 013. Bouw hier jouw vrijstaande woning op een perceel van 483 m².

Er zijn twee opties:
-Koop alleen het kavel, zoek zelf een architect en aannemer.
-Koop het kavel met ontwerp en zoek zelf een aannemer.

Interesse in een zelfbouwkavel in De Bolst? Dan is kavelnummer 013 misschien iets voor jou. Om het je makkelijker te maken voor wat betreft het ontwerp van een vrijstaande woning die past op deze kavel, kun je optioneel een bouwtekening kopen voor € 10.000. Dat scheelt een ritje en onderhandelingen met een architect, weet je zeker dat deze woning past in het bestemmingsplan en voldoet aan het beeldkwaliteitsplan in De Bolst. Er is namelijk al een omgevingsvergunning afgegeven. Het enige wat je dan nog wel moet doen is een aannemer opdracht geven de woning te bouwen. Hoe handig is dat?

Interesse in het ontwerp?
De chique vrijstaande woning van de bouwtekening is ruim 10 meter breed! Op de begane grond aan de achterzijde de woonkamer en de keuken die op de achtertuin uitkijken.

De Bolst is een kleinschalige nieuwbouwwijk in Erp. De afgelopen jaren is er woonbuurtje ontstaan met intieme erven en hoven. Het dorpse karakter, met een variatie aan woningtypen, kleur- en materiaalgebruik past goed bij het dorp Erp. Daarmee wordt De Bolst een wijk om trots op te zijn!

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
483 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Erp
Sectie
R
Perceel
1461
Oppervlakte
483 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Burgemeester Verheijenstraat 12 ERP

naar Burgemeester Verheijenstraat 12 ERP
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand