Vorige | Volgende
Verhuurd

Vermeerstraat 8 VEGHEL

Deze woning is onlangs door ons verhuurd

Neem contact met ons op

0413-363850

info@dragtmakelaars.nl

Omschrijving

NABIJ HET CENTRUM GELEGEN APPARTEMENT OP DE 1E EN 2E VERDIEPING VOORZIEN VAN 1 SLAAPKAMER. GESCHIKT VOOR 1 OF 2 PERSONEN. Indeling en afwerking: Begane grond: gezamenlijke hal met trapopgang naar appartement. 1e verdieping: via trapopgang in centrale hal met laminaatvloer, wanden en plafond met stucwerk, toilet, keuken met laminaatvloer, wanden en plafond met stucwerk, keukeninrichting met...

Kenmerken

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Service kosten
€ 150 p/m
Bouwjaar
1980

Omschrijving

NABIJ HET CENTRUM GELEGEN APPARTEMENT OP DE 1E EN 2E VERDIEPING VOORZIEN VAN 1 SLAAPKAMER. GESCHIKT VOOR 1 OF 2 PERSONEN.

Indeling en afwerking:
Begane grond: gezamenlijke hal met trapopgang naar appartement.

1e verdieping: via trapopgang in centrale hal met laminaatvloer, wanden en plafond met stucwerk, toilet, keuken met laminaatvloer, wanden en plafond met stucwerk, keukeninrichting met afzuigkap, 5-pits gastoestel met oven, badkamer met ligbad, separate douche, dubbele wastafel, woonkamer opp. 31 m² voorzien van laminaatvloer, wanden en plafond met stucwerk.

2e verdieping: middels vaste trap bereikbaar, overloop met vloerzeil, wanden met stucwerk, plafond als dakplaten en gordingen geschilderd, Velux dakraam, cv-combiketel, bergruimte onder kapschuinte, slaapkamer opp. 15 m² met vloerbedekking, Velux dakraam, wanden met stucwerk, plafond als dakplaten en gordingen geschilderd.

Voorzieningen:
-gasgestookte centrale verwarmingsinstallatie met warmteafgifte middels radiatoren.
-warmwatervoorziening geschiedt middels cv-combiketel.

Bouwjaar: 1980.
Woonoppervlakte: het appartement heeft een gebruiksoppervlakte wonen van circa 88 m² (voor dit appartement is een meetrapport opgemaakt conform NEN 2580:2007 inclusief correctieblad C1:2008).

Huurprijs:
De kale huurprijs € 645,00 per maand, voorschot voor het verbruik van gas, water en elektriciteit bedraagt € 150,-- per maand (dit is gebaseerd op gebruik door 1 persoon) bij gebruik door 2 personen bedraagt het voorschot voor gas, water en elektriciteit € 200,-- per maand, de overige lasten en belastingen welke door inschrijving in het bevolkingsregister van de gemeente Meierijstad voor rekening van de huurder/bewoner komen. De huurprijs en voorschot gas, water en elektriciteit dient maandelijks bij vooruitbetaling te worden voldaan middels een automatische bankoverschrijving.

Gegevens huurder:
Kandidaat huurders worden vooraf gevraagd om inkomstengegevens beschikbaar te stellen aan de makelaar alsmede werkgeversverklaringen. De makelaar zal vooraf aan de bezichtiging een toets doen op basis van inkomen en gezinssamenstelling van de huurder. De volgende informatie/documenten zullen worden verzocht te overleggen;

-huurder dient over een vaste baan te beschikken en over voldoende inkomen/vermogen te beschikken, dit ter beoordeling verhuurder.
-huurder dient een geldig legitimatiebewijs te kunnen overleggen.
-huurder dient een recente BKR overzicht te overleggen.
-huurder dient aan te geven met hoeveel personen er in het verhuurde gewoond gaat worden en wat de relatie met huurder is.

Huurprijswijziging:
Jaarlijks conform het bepaalde in artikel 19.1. van de algemene bepalingen huurovereenkomst woonruimte, voor het eerst op 1 juli 2018.

Waarborgsom:
Voor aanvang van de huur dient de huurder in handen van de verhuurder een waarborgsom te storten van € 1.500,-- tot zekerheid van de nakoming van zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien. Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. Indien aan het einde van de huur blijkt dat de huurder aan al zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien, heeft voldaan, zal deze waarborgsom worden gerestitueerd.

Wijzigingen:
Het is huurder, zonder schriftelijke toestemming van verhuurder, niet toegestaan in het gehuurde bouwkundige wijzigingen of veranderingen aan technische installaties aan te brengen. Verder is het huurder niet toegestaan de kleuren van muren, deuren, raam- en deurkozijnen, radiatoren, wandcontactdozen en keukeninrichting te wijzigen.

Aanvullende eisen:
-In het gehuurde mag niet worden gerookt.
-In het gehuurde mogen, zonder voorafgaande toestemming van de verhuurder, geen huisdieren worden gehouden.
-het is niet toegestaan om spullen/goederen te laten staan in de gezamenlijke entree. Het toilet in de gezamenlijke entree is bestemd voor gebruik door tandartsenpraktijk.
-Op de begane grond is een tandartspraktijk, huurder zal zich onthouden van alle activiteiten die de uitoefening van deze tandartspraktijk kan verstoren of overlast veroorzaakt.
-Bewoning uitsluitend toegestaan door 1 of 2 personen.

Aanvaarding:
Direct beschikbaar.

Huurperiode:
Minimaal 25 maanden, daarna verlenging per maand.

Voorbehoud acceptatie door verhuurder:
De aanbieding om te huren geschiedt onder voorbehoud acceptatie van de huurder door de eigenaar/verhuurder.

Beheer:
Beheer zal uitgevoerd worden door verhuurder.

Bij de samenstelling van deze informatie-brochure is alle zorgvuldigheid en nauwkeurigheid betracht. Echter geen rechten kunnen worden ontleend aan onjuistheden in de omschrijvingen of tekeningen.

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 150 p/m
Status
Verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Waarborgsom
€ 1500

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980
Daktype
zadeldak
Dakmateriaal
pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
88 m²
Bruto inhoud
285 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
ligbad, douche, dubbele wastafel
Voorzieningen
tv kabel, dakraam

Energie

Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel

Kadastrale gegevens

Gemeente
Veghel
Sectie
G
Indexnummer
1
Perceel
2687
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Vermeerstraat 8 VEGHEL

naar Vermeerstraat 8 VEGHEL
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand