Ons team

Dragt Makelaars is een makelaarskantoor in Veghel en aangesloten bij de NVM, zonder meer een garantie dat u met betrouwbare mensen te maken heeft. Mensen waarbij uw belangen in goede handen zijn. Maar natuurlijk ook mensen met specialistische kennis van de makelaardij in al haar facetten.

Taxeren, aankopen, verkopen, huren, verhuren van woningen en bedrijfspanden, mensen adviseren op gebied van onroerend goed, het begeleiden van projecten, allemaal activiteiten waaraan bij Dragt Makelaars op een heel eigen manier inhoud wordt gegeven. Opdrachtgevers mogen er rekenen op de nodige persoonlijke aandacht, en een optimale belangen behartiging.

De heer M.A.C. van den Hurk (Marcel)
Directeur/eigenaar
BeŽdigd en gecertificeerd makelaar en taxateur, vakgroep Wonen
marcelvandenhurk@dragtmakelaars.nl
Telefoon: 0413 - 363850
Mobiel: 06 - 53186220
De heer R.B.A. Zwartjes (Rob)
Directeur/eigenaar
BeŽdigd en gecertificeerd makelaar en taxateur, vakgroep Wonen
robzwartjes@dragtmakelaars.nl
Telefoon: 0413 - 363850
Mobiel: 06 - 44656210

Dragt Makelaars is van oorsprong een echt familiebedrijf maar ook een makelaarskantoor dat inmiddels al meer dan 75 jaar bestaat en zich volledig richt op de onroerend goed markt in de gemeente Veghel en omstreken. Alle medewerkers van Dragt Makelaars zijn tevens woonachtig in de gemeente Veghel waardoor deze goed op de hoogte zijn van alle plaatselijke kennis en uw object goed onder de aandacht kunnen brengen bij potentiŽle kandidaten. De medewerkers van Dragt Makelaars zijn verder bij diverse sport en vrijetijdsbesteding in de gemeente actief om zo een groot netwerk voor u als klant te waarborgen.

Meer weten?

Heeft u een vraag omdat iets niet helemaal duidelijk is of wilt u weten wat voor u van toepassing is? Stel dan hier uw vraag en krijg op werkdagen binnen 24 uur een reactie.