Willibrordushoek 15 VEGHEL

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Vrijstaande woning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1972
Woonoppervlakte  :  156 m²
Externe bergruimte  :  85 m²
Perceeloppervlakte  :  6.195 m²
Inhoud  :  495 m³
Totaal aantal kamers  :  6
Aantal slaapkamers  :  4
Tuin  :  Verzorgd, noordoost, 30 x 40 m
Parkeergelegenheid  :  Vrijstaand steen
Overige ruimte  :  bijkeuken, toilet, hal, provisieruimte
Omschrijving:
WONEN IN HET BUITENGEBIED EN TOCH DICHTBIJ DE VOORZIENINGEN, GOED BEREIKBAAR VIA A-50. VRIJSTAANDE WONING MET RUIME GARAGE/BERGING VAN 85 M² OP EEN PERCEEL VAN 6195 M².

Indeling en afwerking woning:
Ruime hal met tegelvloer, meterkast, garderobe, open eiken trap naar verdieping en toegang naar kamer en keuken, toilet met fonteintje, slaap-/werkkamer opp. 12 m², keuken met keukeninrichting voorzien keramische kookplaat en afzuigkap, woonkamer met parketvloer en schouw met gashaard, TOTALE OPP. LIVING ca. 42 m², bijkeuken met vaste kastruimte, cv-combiketel en aansluiting wasappartuur.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot 4 slaapkamers opp. 9 - 10 - 10 - 26 m², badkamer opp. 9 m² met ligbad/douchecombinatie, wandcloset en wastafel.

Garage/bijgebouw:
Voorzien van 2 garagedeuren, voor meerder doeleinden te gebruiken, thans in gebruik als stalling voor auto`s en biljartkamer, vloeroppervlakte circa 85 m².

Bouwjaar: 1972.
Perceel: 6195 m².
Inhoud/woonoppervlakte: het woonhuis heeft een totale inhoud van 495 m³, de gebruiksoppervlakte wonen bedraagt 156 m² en de externe bergruimte bedraagt ca. 85 m² (voor deze woning is een meetrapport opgemaakt conform NEN 2580:2007 incl. correctieblad C1:2008).

De verkoop van deze woning betreft een collegiale verkoop met Van den Berg Makelaardij uit Sint Oedenrode.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
 • 17 - vrijstaande woning - Ham 0ong
  VEGHEL
  verkocht ov
 • 17 - vrijstaande woning - Ham 0ong
  VEGHEL
  verkocht ov
 • Dasseweide 8
  VEGHEL
  Vraagprijs
  € 500.000 k.k.
Contactgegevens:


Poort van Veghel 4931 A, 5466 SB Veghel
Telefoon: 0413-363850
E-mail: info@dragtmakelaars.nl
Internet: www.dragtmakelaars.nl