Vorige | Volgende
Verkocht

Visven 615 VEGHEL

Deze woning is onlangs verkocht

Neem contact met ons op

0413-363850

info@dragtmakelaars.nl

Omschrijving

TE KOOP BIJ VRIJWILLIGE INSCHRIJVING RUIME GESCHAKELDE WONING (TYPE SEMI BUNGALOW) MET CARPORT, TUINBERGING, FRAAI UITZICHT EN GELEGEN IN WOONWIJK `T VEN. Kijkdag:donderdag 6 oktober van 16.00 uur tot 17.00 uur. Inschrijven: tot uiterlijk maandag 7 november 2016, tijd 15.00 uur. Notaris: Schepers & Van Nunen Netwerk Notarissen, NCB-Laan 1, 5462 GA Veghel. De inschrijving bij een vrijwillige verkoop...

Kenmerken

Soort woning
Geschakelde woning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2004
Ligging
In woonwijk

Omschrijving

TE KOOP BIJ VRIJWILLIGE INSCHRIJVING

RUIME GESCHAKELDE WONING (TYPE SEMI BUNGALOW) MET CARPORT, TUINBERGING, FRAAI UITZICHT EN GELEGEN IN WOONWIJK `T VEN.

Kijkdag:donderdag 6 oktober van 16.00 uur tot 17.00 uur.
Inschrijven: tot uiterlijk maandag 7 november 2016, tijd 15.00 uur.
Notaris: Schepers & Van Nunen Netwerk Notarissen, NCB-Laan 1, 5462 GA Veghel.

De inschrijving bij een vrijwillige verkoop is onherroepelijk en moet geschieden in nominale bedragen. De makelaar kan eventueel de kredietwaardigheid van een kandidaat-koper beoordelen, doordat de kandidaat-koper hem toestemming geeft om bij zijn bank te informeren of middels een brief van de bank.

De verkoopvoorwaarden zijn bijgesloten. Deze zijn bindend voor alle partijen en gedeponeerd bij de notaris.

De verkoopbrochure, voorwaarden, inschrijfformulier zijn verkrijgbaar bij Dragt Makelaars, Poort van Veghel 4931, 5466 SB Veghel. Telefoon: 0413-363850, info@dragtmakelaars.nl

Bezichtigingen:
In eerste instantie op de kijkdag, daarna op afspraak met de makelaar, Marcel van den Hurk, verbonden aan Dragt Makelaars o.g.

Indeling en afwerking:
Entree met parketvloer en meterkast, toilet met wandcloset en fonteintje, woonkamer/keuken opp. 55 m² met parketvloer en tegelvloer, inbouw gashaard, schuifpui naar terras/tuin, nette keukeninrichting voorzien van natuurstenen werkblad, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine, oven en koelkast, bijkeuken opp. 10 m² met aansluiting voor was-apparatuur, keukenblok en deur naar carport/oprit, slaap-/werkkamer opp. 14 m² met deur naar terras/tuin en aangrenzende badkamer opp. 5 m² met vloerverwarming, inloopdouche, wandcloset en dubbele wastafel in meubel.

1e verdieping:
Overloop met kastruimte waarin cv-combiketel (2014) en unit mechanische ventilatie, slaapkamer achter opp. 12 m², slaapkamer voor opp. 12 m² met vaste kastruimte, 2e badkamer opp. 4 m² voorzien van ligbad, wandcloset en wastafel.

2e verdieping:
Vanuit slaapkamer voorzijde via vlizotrap bereikbare zolderberging opp. 18 m².

Bouwjaar: 2004.
Perceel: 319 m².
Inhoud/woonoppervlakte: het woonhuis een totale inhoud van 527 m³, de gebruiksoppervlakte wonen bedraagt ca. 135 m², de overige inpandige ruimte bedraagt 18 m² en de externe bergruimte bedraagt ca. 8 m² (Voor deze woning is een meetrapport opgesteld door ABGF architecten, meetstaat gebruiksoppervlakten en meetrapport conform NEN 2580:2007/C1:2008).

(Roerende) zaken:
Het alarmsysteem is ter overname, overige (roerende) zaken blijven achter.

Aanvaarding:
Datum van notariële overdracht.

Wijze van verkoop:
De verkoop zal geschieden overeenkomstig de bepalingen zoals opgenomen in de ontwerp-koopakte Visven 615 te Veghel ontwerp koopakte ligt op het kantoor van de makelaar ter inzage.

De verkoop zal geschieden bij vrijwillige inschrijving welke uitsluitend kan plaatsvinden door het tijdig indienen van een volledig ingevuld en ondertekend inschrijfformulier.

Dit inschrijfformulier treft u als losse bijlage in deze brochure aan en is verder ook verkrijgbaar bij de makelaar van de verkoper. Een inschrijfformulier dient vergezeld te gaan van een kopie van een geldig identiteitsbewijs (paspoort/rijbewijs) van de inschrijver(s).

Inschrijving is mogelijk tot maandag 7 november 2016, 15.00 uur, het inschrijfformulier dient voor dit tijdstip in een gesloten enveloppe met het opschrift "VISVEN 615 TE VEGHEL" aanwezig te zijn bij Schepers & Van Nunen Netwerk Notarissen, kantoorhoudende aan de NCB-Laan 1 te Veghel.

Inschrijving dient te geschieden in nominale bedragen, in hele euro's uitgedrukt en niet mede in goederen e.d. of gerelateerd aan een ander aanbod.

Onvolledig ingevulde, onduidelijke, niet-ondertekende of "te laat" ingediende inschrijfformulieren worden niet in de inschrijvingsprocedure betrokken.

De inschrijfformulieren zullen op maandag 7 november 2016 door notaris in aanwezigheid van verkoper of diens plaatsvervanger worden geopend. Tussen het moment van openen van de inschrijvingen en het moment van gunnen cq. niet-gunnen zal de verkoper met geen enkele inschrijver of andere kandidaat-koper contact opnemen.

De verkoper behoudt zich het recht voor om niet te gunnen en dit zonder opgaaf van reden.

Bij gunning: zal de makelaar van de verkoper de inschrijver/koper hiervan telefonisch op de hoogte brengen uiterlijk op maandag 7 november 2016 vóór 18.00 uur. De inschrijver/koper zal uiterlijk binnen 5 werkdagen na gunning de koopovereenkomst ondertekenen. De akte van levering dient te geschieden ten overstaan van notaris Schepers & Van Nunen Netwerk Notarissen, kantoorhoudende aan de NCB-Laan 1 te Veghel of diens plaatsvervanger.

Bij niet-gunning: zal de makelaar van de verkoper alle inschrijvers schriftelijk van de niet-gunning in kennis stellen.

De inschrijver/koper zal op eerste verzoek van de verkoper cq. diens makelaar zijn kredietwaardigheid moeten aantonen.

Indien meerdere personen gezamenlijk inschrijven, zijn zij hoofdelijk aansprakelijk voor de naleving van hun verplichtingen jegens de verkoper.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Geschakelde woning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2004
Daktype
plat dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
135 m²
Overige inpandige ruimte
18 m²
Externe bergruimte
8 m²
Inhoud
527 m³
Perceeloppervlakte
319 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2
Voorzieningen badkamer
toilet, douche, wastafel
Voorzieningen badkamer
ligbad, toilet, wastafel
Voorzieningen
mechanische ventilatie, alarminstallatie, tv kabel, buitenzonwering, schuifpui, glasvezel kabel

Energie

Isolatie
volledig geïsoleerd
Soort verwarming
c.v.-ketel, vloerverwarming gedeeltelijk, gashaard
Warm water
c.v.-ketel
Bouwjaar ketel
2014
Eigendom ketel
eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Veghel
Sectie
L
Perceel
3347
Oppervlakte
319 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuintype
achtertuin
Tuin
West, 11.50 x 5.50 m
Oppervlakte
63 m²
Bereikbaar via achterom
ja

Garage

Soort garage
carport

Foto's

Kaart Visven 615 VEGHEL

naar Visven 615 VEGHEL
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand