Verbenastraat 2 VEGHEL

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Hoekwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1958
Ligging  :  In woonwijk
Woonoppervlakte  :  80 m²
Inpandige ruimte  :  11 m²
Externe bergruimte  :  10 m²
Perceeloppervlakte  :  168 m²
Inhoud  :  322 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Tuin  :  Normaal, zuidoost, 5.96 x 13.14 m
Overige ruimte  :  toilet, hal, provisieruimte
Omschrijving:
IN "DE BLOEMENWIJK" AAN EEN RUSTIGE WOONSTRAAT GELEGEN HOEKWONING MET DIEPE ACHTERTUIN OP HET ZUIDOOSTEN, VRIJSTAANDE TUINBERGING EN OVERKAPPING, WOONKAMER EN ALLE SLAAPKAMERS VOORZIEN VAN KUNSTSTOF KOZIJNEN.

Indeling en afwerking:
Hal voorzien van tegelvloer en vaste dichte trap naar 1e verdieping, meterkast (4 groepen & 1 aardlekschakelaar), toilet met fonteintje en tegelvloer, trap-/kelderkast, woonkamer opp. ca. 22 m² voorzien van tegelvloer, dichte keuken opp. 8 m² voorzien van eenvoudige kunststof keukeninrichting met afzuigkap en tegelvloer, vanuit keuken deur naar achtertuin.

Achtertuin:
Diepe achtertuin met tuinberging opp. 10 m², achterom en terrasoverkapping opp. 16 m².

1e verdieping:
Overloop met vaste open trap naar 2e verdieping en laminaatvloer, slaapkamer voorzijde opp. ca. 11 m² voorzien van laminaatvloer en vaste kastruimte, badkamer voorzien van douchecabine met thermostaatkraan, toilet, wastafel, aansluiting voor wasmachine en tegelvloer, slaapkamer links achter opp. ca. 11 m² voorzien van vaste kast en laminaatvloer, slaapkamer rechts achter opp. ca. 7 m² voorzien van vaste kast en laminaatvloer.

2e verdieping:
Middels vaste trap bereikbare ruime open zolderberging met cv-combiketel en 4-pans dakraam.

Bouwjaar: 1958.
Perceel: 168 m².
Inhoud/woonoppervlakte: het woonhuis een totale inhoud van 322 m³, de gebruiksoppervlakte wonen bedraagt ca. 80 m², de overige inpandige ruimte bedraagt ca. 11 m² en de externe bergruimte bedraagt ca. 10 m² (voor deze woning is een meetrapport opgemaakt conform NEN 2580:2007 incl. correctieblad C1:2008).
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Poort van Veghel 4931 A, 5466 SB Veghel
Telefoon: 0413-363850
E-mail: info@dragtmakelaars.nl
Internet: www.dragtmakelaars.nl