Spoorven 557 VEGHEL

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Semi-bungalow
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1995
Ligging  :  In woonwijk
Woonoppervlakte  :  135 m²
Externe bergruimte  :  22 m²
Perceeloppervlakte  :  544 m²
Inhoud  :  495 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Tuin  :  Verzorgd, oost, 18 x 14 m
Parkeergelegenheid  :  Aangebouwd steen, carport
Overige ruimte  :  toilet, hal, provisieruimte
Omschrijving:
IN WOONWIJK `T VEN GELEGEN VRIJSTAANDE SEMI-BUNGALOW, VOORZIEN VAN SLAAPKAMER EN BADKAMER OP DE BEGANE GROND, GARAGE, CARPORT, OVERDEKT TERRAS EN FRAAIE TUIN.

Indeling en afwerking:
Hal met tegelvloer, wanden en plafond met stucwerk, meterkast, toilet met wandcloset en fonteintje, vloer en wanden met tegels, plafond met stucwerk, slaapkamer opp. 23 m² met tegelvloer, wanden en plafond met stucwerk, televisie en telefoon aansluiting, inloopkast, badkamer met ligbad, separate douche en wastafel, vloer en wanden met tegels, plafond met stucwerk, woonkamer opp. 37 m² voorzien van tegelvloer, wanden met schoonmetselwerk en stucwerk, plafond met stucwerk, vaste trap naar verdieping, keuken opp. 10 m² met tegelvloer en verder voorzien van (licht) eiken keukenrichting met inbouw gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast en aansluiting voor vaatwasmachine, achterportaal met tegelvloer, wanden en plafond met stucwerk, provisiekast.

Verdieping:
Vanuit woonkamer bereikbare royale open zolderruimte voorzien van aansluiting voor wasapparatuur en vloerbedekking, mogelijkheid voor het creëren van extra slaapkamers.

Bouwjaar: 1995.
Perceel: 544 m².
Inhoud/woonoppervlakte: 495 m³, de gebruiksoppervlakte wonen bedraagt ca.135 m² en de externe bergruimte 21 m² (voor deze woning is een meetrapport opgemaakt conform NEN 2580:2007 incl. correctieblad C1:2008).
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Poort van Veghel 4931 A, 5466 SB Veghel
Telefoon: 0413-363850
E-mail: info@dragtmakelaars.nl
Internet: www.dragtmakelaars.nl