Spoorven 425 VEGHEL

Deze woning is onlangs door ons verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  2/1 kapwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1996
Ligging  :  In woonwijk
Woonoppervlakte  :  136 m²
Inpandige ruimte  :  17 m²
Perceeloppervlakte  :  245 m²
Inhoud  :  530 m³
Totaal aantal kamers  :  6
Aantal slaapkamers  :  4
Tuin  :  Normaal, oost, 8.20 x 12 m
Parkeergelegenheid  :  Aangebouwd steen
Overige ruimte  :  toilet, hal
Omschrijving:
TE HUUR (geen leegstandswet)

IN POPULAIRE WOONWIJK `T VEN GELEGEN UITGEBOUWDE TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING MET GARAGE EN EEN PERFECTE AANSLUITING OP DE A-50.

Indeling en afwerking:
Hal met laminaatvloer, garderobe en vaste dichte trap naar 1e verdieping, toilet met fonteintje en tegelvloer, woonkamer opp. ca. 30 m² voorzien van schuifpui naar terras/tuin, keuken opp. ca. 6 m² met hoek-keukeninrichting voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast, vaatwasmachine en laminaatvloer, eetkamer opp. ca. 18 m² voorzien van laminaatvloer, garage opp. ca. 16 m² voorzien van stalen kanteldeur met loopdeur naar oprit.

Achtertuin: voorzien van sierbestrating, gazon en vaste planten, ligging oost.

1e verdieping: overloop met laminaatvloer, slaapkamer links voor opp. ca. 8 m² voorzien laminaatvloer, slaapkamer rechts voor opp. ca. 10 m² met laminaatvloer, slaapkamer achter opp. ca. 11 m², badkamer voorzien van ligbad, separate douche, wastafel en toilet, vloer en wanden voorzien van tegelwerk.

2e verdieping: middels vaste trap bereikbaar, overloop met laminaatvloer, slaapkamer 16 m² met laminaatvloer en twee dakkapellen (voor + achter).

Voorzieningen:
-gasgestookte centrale verwarminginstallatie met warmteafgifte middels radiatoren, bouwjaar Agpo-combiketel, 1996.
-warmwatervoorziening geschiedt middels cv-combiketel.

Bouwjaar: 1996.
Perceel: 245 m².
Inhoud/woonoppervlakte: het woonhuis heeft een totale inhoud van 530 m³, de gebruiksoppervlakte wonen bedraagt ca. 136 m² en de overige inpandige ruimte bedraagt ca. 16 m². (voor deze woning is een meetrapport opgemaakt conform NEN 2580:2007 incl. correctieblad C1:2008).
Energielabel: de woning heeft een voorlopig energielabel A.

Huurprijs:
De kale huurprijs € 899,-- per maand, exclusief het verbruik van gas, water en elektriciteit en de overige lasten en belastingen welke door inschrijving in het bevolkingsregister van de gemeente Veghel voor rekening van de huurder/bewoner komen. De huurprijs dient maandelijks bij vooruitbetaling te worden voldaan middels een automatische bankoverschrijving.

Gegevens huurder:
Kandidaat huurders worden vooraf gevraagd om inkomstengegevens beschikbaar te stellen aan de makelaar alsmede werkgeversverklaringen. De makelaar zal vooraf aan de bezichtiging een toets doen op basis van inkomen en gezinssamenstelling van de huurder. De volgende informatie/documenten zullen worden verzocht te overleggen;

-huurder dient over een vaste baan te beschikken en over voldoende inkomen/vermogen te beschikken, dit ter beoordeling verhuurder.
-huurder dient een geldig legitimatiebewijs te kunnen overleggen.
-huurder dient een recente BKR overzicht te overleggen.
-huurder dient aan te geven met hoeveel personen er in het verhuurde gewoond gaat worden en wat de relatie met huurder is.

Huurprijswijziging:
Jaarlijks conform het bepaalde in artikel 19.1. van de algemene bepalingen huurovereenkomst woonruimte, voor het eerst 12 maanden na ingangsdatum van de huurovereenkomst.

Waarborgsom:
Voor aanvang van de huur dient de huurder in handen van de verhuurder een waarborgsom te storten van € 899,-- tot zekerheid van de nakoming van zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien. Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. Indien aan het einde van de huur blijkt dat de huurder aan al zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien, heeft voldaan, zal deze waarborgsom worden gerestitueerd.

Wijzigingen:
Het is huurder, zonder schriftelijke toestemming van verhuurder, niet toegestaan in het gehuurde bouwkundige wijzigingen of veranderingen aan technische installaties aan te brengen. Verder is het huurder niet toegestaan de kleuren van muren, deuren, raam- en deurkozijnen, radiatoren en keukeninrichting te wijzigen.

Aanvullende eisen:
-In het woonhuis mag niet worden gerookt.
-In het woonhuis mogen, zonder voorafgaande toestemming van de verhuurder, geen huisdieren worden gehouden.

Aanvaarding:
Per 30 juni 2017 beschikbaar.

Huurperiode:
Minimaal 1 jaar, daarna verlenging per maand.

Voorbehoud acceptatie door verhuurder:
De aanbieding om te huren geschiedt onder voorbehoud van acceptatie van de huurder door de eigenaar/verhuurder.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Poort van Veghel 4931 A, 5466 SB Veghel
Telefoon: 0413-363850
E-mail: info@dragtmakelaars.nl
Internet: www.dragtmakelaars.nl