Poort van Veghel 4931 D VEGHEL

Huurprijs € 625 per maand

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort object  :  Kantoorruimte
Type  :  Kantoorruimte
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Opp kantoorruimte  :  450 m²
Bouwjaar  :  2011-
Perceeloppervlakte  :  2.604 m²
Ligging  :  Bedrijventerrein
Omschrijving:
KANTOOR VERZAMELVERDIEPING IN VEGHEL!

Altijd al willen werken in opvallend kantoorpand op een zeer herkenbare locatie in Veghel? De poort van Veghel biedt u deze mogelijkheid.

Toren II is in zijn geheel als kantoortoren in gebruik, maar geeft u de mogelijkheid om slechts een deel daarvan te huren. U kunt dus samen met andere ondernemers in één gebouw genieten van de voordelen van de Poort van Veghel.

De 1ste verdieping van 450 m² is als kantoor verzamelverdieping ingericht. In totaal zijn er 9 kantoorruimtes gecreëerd. Het geheel is luxe uitgevoerd. In de algemene ruimte is een spreekkamer aanwezig. Een heren en dames toiletgroep, een pantry, een zitje voor de lunch en een ruime hal. De verdieping is via het trappenhuis of met de lift te bereiken.

Ontdek wat de Poort van Veghel voor u kan betekenen en maak vrijblijvend een afspraak! Indien u de verdieping wenst te bezichtigen neem dan ook met ons contact op.

De 9 kantoorruimtes:

Poort van Veghel 4931 D:
Oppervlakte: 33,4 m²
Huurprijs: € 625--
Energiekosten: € 50,--
Servicekosten: € 75,--
Diverse: € 20,--
Totaal: € 770,-- per maand exclusief BTW

HEEFT U BEHOEFT AAN MEER RUIMTE SCHROOM NIET OM ONS TE CONTACTEN VOOR DE MOGELIJKHEDEN IN TOREN 1 ZIJN NAMELIJK OOK NOG DIVERSE RUIMTES BESCHIKBAAR!

Huurprijs:
De huurprijs dient maandelijks bij vooruitbetaling te worden voldaan middels een automatische bankoverschrijving.

Huurperiode:
In overleg met verhuurder te bepalen.

Oplevering/aanvaarding:
Per direct mogelijk.

Servicekosten:
De servicekosten zijn bestemd voor o.a. liftgebruik, glazenwassen, belinstallatie, deuropener, algemene verlichting, schoonhouden algemene ruimten (1x per week) en parkeerruimten enz. De servicekosten zijn dus voor het algemeen gebruik van de locatie.

De € 20,-- aan diverse kosten zijn voor het schoonmaken van de kantoorruimte en de toiletten voorzien van sanitaire benodigdheden. Tevens zal verhuurder investeren in een koffievoorziening en deze bevoorraden.

Energiekosten:
Dit betreft een voorschot en is een maximum bedrag. Aan het einde van het jaar kan er een verrekening plaatsvinden.

Huurprijswijziging:
Standaard jaarlijkse CPI-indexering, voor het eerst per 1 januari 2018.

Waarborgsom:
Voor aanvang van de huur dient de huurder in handen van de verhuurder een waarborgsom te storten van een bedrag van 3 keer de maandhuur tot zekerheid van de nakoming van zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien. Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. Indien aan het einde van de huur blijkt dat de huurder aan al zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien, heeft voldaan, zal deze waarborgsom worden gerestitueerd.

Stoffering/afwerking:
De kantoorruimte is voorzien van luxe stoffering alsmede van wand en plafond afwerking.

Parkeren:
Per huurder zijn 2 parkeerplaatsen gereserveerd.

Deze aanbieding geschiedt onder voorbehoud van acceptatie van de huurder door de eigenaar/verhuurder.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Poort van Veghel 4931 A, 5466 SB Veghel
Telefoon: 0413-363850
E-mail: info@dragtmakelaars.nl
Internet: www.dragtmakelaars.nl