Morgenstraat 40 ERP

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  2/1 kapwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1950
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Energielabel  :  Klasse F
Woonoppervlakte  :  83 m²
Inpandige ruimte  :  5 m²
Externe bergruimte  :  7 m²
Perceeloppervlakte  :  419 m²
Inhoud  :  320 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Tuin  :  Normaal, zuid, 10.09 x 24 m
Overige ruimte  :  toilet, hal, provisieruimte
Omschrijving:
TE RENOVEREN HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS GELEGEN AAN FRAAIE WOONSTRAAT IN KELDONK MET TUINBERGING, DIEPE ACHTERTUIN VAN CA. 24 M¹ GELEGEN OP HET ZUIDEN EN OP EEN PERCEEL VAN MAAR LIEFST 419 M².

Indeling en Afwerking:
Kelder:
vanuit hal toegang tot kelder ca. 5 m².

Begane grond:
Hal met tegelvloer en vaste dichte trap naar 1e verdieping, meterkast (4 groepen & 2 aardlekschakelaars), toilet met fonteintje en tegelvloer, woonkamer opp. 20 m² met vaste kast en schouw, woonkeuken met eenvoudige keukeninrichting, wasmachine aansluiting, deur naar achtertuin, vaste kast en tegelvloer.

Achtertuin:
Diepe achtertuin van ca. 24 m¹ op het zuiden gelegen en voorzien van stenen berging.

1e verdieping:
Overloop met kast voorzien van opstelplaats cv-combiketel, slaapkamer links achter opp. 11 m² met vaste kastruimte, slaapkamer voorzijde opp. 7 m², badkamer met douchehoek voorzien van thermostaatkraan, wastafel en tegelvloer, slaapkamer rechts achter opp. 10 m² met vaste kast.

Bouwjaar: 1950.
Perceel: 419 m².
Inhoud/woonoppervlakte: het woonhuis heeft een totale inhoud van ca. 320 m³, de gebruiksoppervlakte wonen bedraagt ca. 83 m², de overige inpandige ruimte bedraagt ca. 5 m² en de externe bergruimte bedraagt ca. 7 m² (voor deze woning is een meetrapport opgemaakt conform NEN 2580:2007 incl. correctieblad C1:2008).
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Poort van Veghel 4931 A, 5466 SB Veghel
Telefoon: 0413-363850
E-mail: info@dragtmakelaars.nl
Internet: www.dragtmakelaars.nl