Molenwieken 36 VEGHEL

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Maisonnette
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1975
Ligging  :  In centrum
VVE bijdrage  :  159 p/mnd
Woonoppervlakte  :  48 m²
Inhoud  :  151 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Overige ruimte  :  hal, balkon
Omschrijving:
MIDDEN IN HET WINKELCENTRUM GELEGEN, SPEELS INGEDEELD APPARTEMENT (TYPE MASIONNETTE) OP DE 2E EN 3E VERDIEPING MET EEN WOONOPPERVLAKTE VAN CA. 48 M² MET BALKON EN GEZAMENLIJK FIETSENBERGING OP DE BEGANE GROND.

Indeling en afwerking:
Centrale vernieuwde open trapopgang met brievenbussen en toegang middels galerij naar het appartement op de 2e verdieping.

Indeling en afwerking appartement:
Appartement: hal met laminaatvloer en meterkast (4 groepen, geen aardlekschakelaar), badkamer opp. 4 m² met douchecabine voorzien van thermostaatkraan, wastafel, toilet, aansluiting voor wasmachine en tegelvloer, vaste kast met cv-combiketel, keuken opp. 4 m² voorzien van eenvoudige keukeninrichting met afzuigkap en laminaatvloer, woonkamer opp. 22 m² met laminaatvloer en open trap naar verdieping en toegang naar balkon opp. 5 m².

Verdieping: slaapkamer opp. 13 m² met laminaatvloer.

Bouwjaar: 1975.
Inhoud/woonoppervlakte: het appartement heeft een totale inhoud van ca. 151 m³, de gebruiksoppervlakte wonen bedraagt ca. 48 m² en de gebouwgebonden buitenruimte bedraagt ca. 5 m² (voor deze woning is een meetrapport opgemaakt conform NEN 2580:2007 incl. correctieblad C1:2008).

Bijzonderheden:
Voor het betreffende appartement staat vanuit de onderhoudsplanning het volgende op korte termijn ingepland; de achterpui in de woonkamer zal worden vervangen alsmede een raam aan de achterzijde op de verdieping.

Bestuurder van Vereniging van Eigenaars:
REBO VVE MANAGEMENT,
Postbus 356,
7000 AJ DOETINCHEM
Telefoon:0314-369290
E-mail: vvedoetinchem@rebogroep.nl
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
  • Sluisstraat 87
    VEGHEL
    Vraagprijs
    € 149.000 k.k.
Contactgegevens:


Poort van Veghel 4931 A, 5466 SB Veghel
Telefoon: 0413-363850
E-mail: info@dragtmakelaars.nl
Internet: www.dragtmakelaars.nl