Vorige | Volgende
Verkocht

Molentiend 35 a ERP

Dit bedrijfsobject is onlangs verkocht

Neem contact met ons op

0413-363850

info@dragtmakelaars.nl

Omschrijving

TE KOOP BIJ VRIJWILLIGE INSCHRIJVING BEDRIJFSLOODS EN ROMNEYLOODS OP PERCEEL VAN 2024 M² (VOORMALIGE GEMEENTEWERF) Kijkdag: donderdag 20 oktober 2016 van 16.00 uur tot 17.00 uur. Inschrijven: tot uiterlijk maandag 21 november 2016, tijd 15.00 uur. Notaris: Schepers & Van Nunen Netwerk Notarissen, NCB-Laan 1, 5462 GA Veghel. De inschrijving bij een vrijwillige verkoop is onherroepelijk en moet...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Opp bedrijfshal
419 m²

Omschrijving

TE KOOP BIJ VRIJWILLIGE INSCHRIJVING

BEDRIJFSLOODS EN ROMNEYLOODS OP PERCEEL VAN 2024 M² (VOORMALIGE GEMEENTEWERF)

Kijkdag: donderdag 20 oktober 2016 van 16.00 uur tot 17.00 uur.
Inschrijven: tot uiterlijk maandag 21 november 2016, tijd 15.00 uur.
Notaris: Schepers & Van Nunen Netwerk Notarissen, NCB-Laan 1, 5462 GA Veghel.

De inschrijving bij een vrijwillige verkoop is onherroepelijk en moet geschieden in nominale bedragen. De makelaar kan eventueel de kredietwaardigheid van een kandidaat-koper beoordelen, doordat de kandidaat-koper hem toestemming geeft om bij zijn bank te informeren of middels een brief van de bank.

Bezichtigingen: in eerste instantie op de kijkdag, daarna op afspraak met de makelaar, Marcel van den Hurk, verbonden aan Dragt Makelaars.

Perceel:
-Kadastraal bekend als gemeente Erp, sectie E, nummer 1649, groot 20 are en 24 centiaren (2024 m²) zie bijgesloten situatietekening.
-Er is een recht van overpad gevestigd met een breedte van circa 5 meter op de percelen Molentiend 35 en 37. Ter verduidelijking op bijgevoegde kadastrale kaart aangegeven.
-Er is een geringe grensoverschrijding door overkapping aan de achterzijde van de stenen loods.

Bestemmingsplan: object is gelegen binnen bestemmingsplan "Erp" en heeft aangemerkte bestemming "bedrijf" met dubbelbestemming "archeologie". Het bestemmingsplan is vastgesteld op 23-05-2013.

Gebruiksmogelijkheden: bedrijven met bedrijfsactiviteiten onder de categorieën 1 en 2 van de lijst van bedrijfsactiviteiten. Verder is productiegebonden detailhandel toegestaan m.u.v. voedings- en genotsmiddelen.

Bodeminformatie:
Door gemeente is bodemonderzoek gedaan. Op basis van het verkennend bodemonderzoek en het nader onderzoek, wordt geconcludeerd dat een ernstige bodemverontreiniging met asbest aanwezig is. Aan de hand van de veldwaarnemingen en analyseresultaten wordt geconcludeerd dat de verontreiniging heterogeen aanwezig is. Over het gehele terrein asbesthoudende materialen aangetroffen c.q. aangetoond. Op basis van de risicobeoordeling protocol asbest uit de Circulaire bodemsanering 2013 wordt geconcludeerd dat sprake is van ernstige bodemverontreiniging, maar geen sprake van onaanvaardbare risico`s. Het definitief rapport nader onderzoek digitaal beschikbaar bij verkopend makelaar.

Nadere informatie betreffende bodemgesteldheid en de gebruiksmogelijkheden adviseren wij contact op te nemen met de afdeling Milieu van de gemeente Veghel.

Objectinformatie:
Stenen bedrijfspand: indeling: werkruimte/opslag opp. 71 m² met betonvloer, houten kozijnen met enkele beglazing, kantoor opp. 12 m² met tegelvloer, houten kozijnen met isolerende beglazing, kantoorruimte opp. 9 m² met tegelvloer, meterkast, wastafel, separaat toilet en douche, keuken opp. 16 m² met eenvoudig keukenblok, tegelvloer, inbouwkast, houten kozijnen met isolatieglas, opslag-/werkruimte opp. 263 m² voorzien van houten schuifdeuren, betonvloer en houten kozijnen met enkele beglazing, trapopgang naar 1e verdieping: houten verdiepingsvloer, bergzolder opp. 38 m² voorzien van Dupanel isolatiedakplaten.

Bouwjaar 1970. Traditioneel gebouwd, opgetrokken van steen met spouw, zadeldak met houten gordingen en stalen spanten en gedekt met asbesthoudende golfplaten.

Totale vloeroppervlakte: 419 m², inhoud circa: 2158 m³

Romneyloods: opp. 322 m² met straatklinkers, twee houten schuifdeuren, stalen halfronde dragers met golfplaten. Voorzien van stalen buisspanten en houten gordingen met verzinkte golfplaten.

Totale vloeroppervlakte: 322 m², inhoud circa: 1430 m³.
Buitenterrein: Onverhard terrein, omheind en voorzien van schuifpoort.

Notariële overdracht en aanvaarding:
Uiterlijk 1 maart 2017 of zoveel eerder als partijen overeenkomen.

Wijze van verkoop: zie verkoopdocumentatie. Verkrijgbaar bij de verkopend makelaar of direct via Funda.nl te downloaden.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
419 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Erp
Sectie
E
Perceel
1649
Oppervlakte
2024 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Molentiend 35 a ERP

naar Molentiend 35 a ERP
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand