Mergelven 126 VEGHEL

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  2008
Ligging  :  In woonwijk
Energielabel  :  Klasse A
VVE bijdrage  :  103 p/mnd
Woonoppervlakte  :  90 m²
Externe bergruimte  :  4 m²
Inhoud  :  287 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  Parkeerkelder, parkeerplaats
Overige ruimte  :  toilet, hal, berging, balkon
Omschrijving:
FRAAI MIDDEN IN WOONWIJK 'T VEN GELEGEN APPARTEMENT OP DE 5E VERDIEPING MET EIGEN PARKEERPLAATS EN BERGING IN DE PARKEERKELDER EN RUIM BALKON MET PRACHTIG UITZICHT.

Area biedt diverse woningen/appartementen te koop aan:
De verkoop van dit appartement start tijdens het kijkuurtje op vrijdag 16 september 2016 van 16.00 tot 17.00 uur. Sta je ingeschreven als woningzoekende bij Area of huur je al van Area? Dan krijg je voorrang bij de verkoop van dit appartement.

Indeling en afwerking appartement:
Ruime hal met tegelvloer en meterkast (9 groepen en 3 aardlekschakelaars), toilet met vrijhangend toilet, fonteintje en tegelvloer, slaapkamer 1 opp. 12 m² met Frans Balkon, slaapkamer 2 opp. 12 m² voorzien van vloerbedekking en Frans Balkon, badkamer met inloopdouche voorzien van thermostaatkraan en glazen spatscherm, vrijhangend toilet, wastafel in meubel, designradiator en cement look vloerafwerking, inpandige berging met tegelvloer, aansluiting voor wasapparatuur, warmwatervoorraadboiler en mechanische ventilatie-unit, praktisch in te delen woonkamer voorzien van tegelvloer, veel lichtinval door grote raampartij van vloer tot plafond, intercom (videosysteem) en schuifpui naar balkon opp. 7 m², open keuken voorzien van hoek-keukeninrichting met diverse kasten, laden en kunststof werkblad met 1x rvs. spoelbak en eengreepsmengkraan, verder voorzien van inbouw keramische kookplaat, afzuigkap (gekoppeld aan een centraal afzuigsysteem), combimagnetron, koelkast en tegelvloer. De oppervlakte van de living (woonkamer + keuken) bedraagt ca. 44 m².

Bouwjaar: 2007/2008.
Inhoud/woonoppervlakte: het appartement heeft een totale inhoud van ca. 287 m³, de gebruiksoppervlakte wonen bedraagt ca. 90 m², de gebouwgebonden buitenruimte bedraagt ca. 7 m² en de externe bergruimte bedraagt 4 m² (voor deze woning is een meetrapport opgemaakt conform NEN 2580:2007 incl. correctieblad C1:2008).

Bijdrage aan Vereniging van Eigenaars "VvE appartementengebouw Mergelven te Veghel":
De thans aan de vereniging van eigenaar verschuldigde bijdrage voor de servicekosten en voor de bijdrage aan het reserveringsfonds groot onderhoud bedraagt € 102,41 per maand.

Bestuurder van Vereniging van Eigenaars:
Tempelaars VvE-beheer,
Kalishoek 16,
4835 PA Breda.
Telefoon 076-5611962
E-mail: info@tempelaars.com

Energielevering:
Voor de levering van warmte en warmwater in het appartement dient de koper een energieleveringsovereenkomst af te sluiten met Eteck. Het verbruik wordt gemeten in Gj (gigajoule). Voor de levering van elektriciteit geldt een vrij keus van leverancier.

Extra opmerking t.a.v. de geplaatste foto's:
Ten aanzien van de geplaatste foto's van dit object zijn er inmiddels 2 correcties te melden, namelijk; slaapkamer 1 heeft geen vloerafwerking, op de foto's is een laminaatvloer zichtbaar en de badkamer is voorzien van een cement look vloerafwerking i.p.v. de afgebeelde tegelvloer.


Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
 • Franciscanessenlaan 69
  VEGHEL
  Vraagprijs
  € 189.000 k.k.
 • H. Hartplein 4
  VEGHEL
  Vraagprijs
  € 189.000 k.k.
 • Heuvelstraat 5C
  VEGHEL
  Vraagprijs
  € 189.500 k.k.
 • Molenstraat 15
  VEGHEL
  Vraagprijs
  € 196.000 k.k.
Contactgegevens:


Poort van Veghel 4931 A, 5466 SB Veghel
Telefoon: 0413-363850
E-mail: info@dragtmakelaars.nl
Internet: www.dragtmakelaars.nl