Ketelven 181 VEGHEL

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  2008
Energielabel  :  Klasse B
VVE bijdrage  :  124 p/mnd
Woonoppervlakte  :  82 m²
Externe bergruimte  :  16 m²
Inhoud  :  265 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  Parkeerkelder, parkeerplaats
Overige ruimte  :  toilet, hal, berging, loggia
Omschrijving:
FRAAI MIDDEN IN WOONWIJK 'T VEN GELEGEN APPARTEMENT OP DE 2E WOONLAAG VAN CA. 82 M² MET LOGGIA VAN CA. 9 M² OP HET ZUIDEN GELEGEN, VERDER VOORZIEN VAN EIGEN PARKEERPLAATS EN BERGING IN DE PARKEERKELDER.

Area biedt diverse woningen te koop aan:
De verkoop van dit appartement start tijdens het kijkuurtje op vrijdag 21 juli 2017 van 16.00 tot 17.00 uur. Sta je ingeschreven als woningzoekende bij Area of huur je al van Area? Dan krijg je voorrang bij de verkoop van dit appartement.

Indeling en afwerking appartement:
Hal met tegelvloer en meterkast (9 groepen en 3 aardlekschakelaars), toilet met vrijhangend toilet, fonteintje en tegelvloer, slaapkamer 1 opp. 9 m² met tegelvloer en Frans balkon, slaapkamer 2 opp. 13 m² met tegelvloer en Frans balkon, badkamer met douche-/bad combinatie voorzien van thermostaatkraan en glazen spatscherm, wastafelmeubel met eengreepsmengkraan, vrijhangend toilet, designradiator en tegelvloer, inpandige berging met tegelvloer, aansluiting voor wasmachine, warmwater voorraadboiler en mechanische ventilatie-unit, woonkamer voorzien van veel lichtinval door grote raampartij van vloer tot plafond, intercom (videosysteem) en schuifpui naar loggia, open keuken voorzien van hoek-keukeninrichting met diverse kasten, laden en kunststof werkblad met 1x rvs. spoelbak en eengreepsmengkraan, verder voorzien van inbouw keramische kookplaat, afzuigkap (gekoppeld aan een centraal afzuigsysteem), combimagnetron, koelkast, vaatwasmachine en tegelvloer. De oppervlakte van de living (woonkamer + keuken) bedraagt ca. 40 m².

Bouwjaar: 2007/2008.
Inhoud/woonoppervlakte: het appartement heeft een inhoud van ca. 265 m³, een gebruiksoppervlakte wonen van ca. 82 m², gebouwgebonden buitenruimte van ca. 9 m² en externe bergruimte (berging + parkeerplaats) van ca. 16 m² (voor dit appartement is een meetrapport opgemaakt conform NEN 2580:2007 inclusief correctieblad C1:2008).

Energielevering:
Voor de levering van warmte en warmwater in het appartement dient de koper een energieleveringsovereenkomst af te sluiten met Eteck. Het verbruik wordt gemeten in Gj (gigajoule). Voor de levering van elektriciteit geldt een vrij keus van leverancier.

Voorzieningen:
-de verwarming in het appartement geschiedt geheel middels vloerverwarming, het warmwater voor de vloerverwarming wordt aangeleverd middels een centraal warmtepompsysteem. De warmteregeling geschiedt middels thermostaten in de slaapkamers en in de woonkamer/keuken.
-de warmwatervoorziening geschiedt middels een elektrische voorraadboiler.
-individuele levering van water en elektriciteit.
-het appartement is volledig geïsoleerd.
-elektrisch bedienbare zonneluifel t.b.v. loggia.
-elektrisch bedienbare zonnescreens t.b.v. keukenraam en beide slaapkamers.
-glasvezel voorbereiding aanwezig.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
 • Franciscanessenlaan 69
  VEGHEL
  Vraagprijs
  € 189.000 k.k.
 • H. Hartplein 4
  VEGHEL
  Vraagprijs
  € 189.000 k.k.
 • Heuvelstraat 5C
  VEGHEL
  Vraagprijs
  € 189.500 k.k.
 • Molenstraat 15
  VEGHEL
  Vraagprijs
  € 196.000 k.k.
Contactgegevens:


Poort van Veghel 4931 A, 5466 SB Veghel
Telefoon: 0413-363850
E-mail: info@dragtmakelaars.nl
Internet: www.dragtmakelaars.nl