Ketelven 178 VEGHEL

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement met lift
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  2008
Ligging  :  In woonwijk
Energielabel  :  Klasse A
VVE bijdrage  :  121 p/mnd
Woonoppervlakte  :  79 m²
Externe bergruimte  :  4 m²
Inhoud  :  271 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  Parkeerkelder, parkeerplaats
Overige ruimte  :  toilet, hal, berging, balkon
Omschrijving:
FRAAI MIDDEN IN WOONWIJK 'T VEN GELEGEN APPARTEMENT OP DE 2E WOONLAAG VAN CA. 79 M² MET BALKON VAN 9 M² OP HET WESTEN GELEGEN, VERDER VOORZIEN VAN EIGEN PARKEERPLAATS EN BERGING IN DE PARKEERKELDER.

Area biedt diverse woningen te koop aan:
De verkoop van deze woning start tijdens het kijkuurtje op vrijdag 12 augustus 2016 van 16.00 tot 17.00 uur. Sta je ingeschreven als woningzoekende bij Area of huur je al van Area? Dan krijg je voorrang bij de verkoop van deze woning.

Indeling en afwerking appartement:
Hal met meterkast (9 groepen en 3x aardlekschakelaar), toilet met vrijhangend toilet, fonteintje en tegelvloer, slaapkamer 1 opp. 13 m² met grindvloer en Frans balkon, slaapkamer 2 opp. 9 m² met grindvloer en Frans balkon, badkamer met douchecabine voorzien van thermostaatkraan, wastafelmeubel met eengreepsmengkraan, vrijhangend toilet, designradiator en tegelvloer, inpandige berging met grindvloer, aansluiting voor wasapparatuur, warmwater voorraadboiler en mechanische ventilatie-unit, woonkamer voorzien van veel lichtinval door grote raampartij van vloer tot plafond, intercom (videosysteem) en schuifpui naar balkon, open keuken voorzien van hoek-keukeninrichting met diverse kasten, laden en kunststof werkblad met 1x rvs. spoelbak en eengreepsmengkraan, verder voorzien van inbouw keramische kookplaat, afzuigkap (gekoppeld aan een centraal afzuigsysteem), combimagnetron, koelkast en grindvloer. De oppervlakte van de living (woonkamer + keuken) bedraagt ca. 38 m².

Bouwjaar: 2007/2008.
Inhoud/woonoppervlakte: het appartement heeft een inhoud van ca. 271 m³, een woonoppervlakte van ca. 79 m², gebouwgebonden buitenruimte van ca. 9 m² en externe bergruimte van 4 m² (voor dit appartement is een meetrapport opgemaakt conform NEN 2580:2007 incl. correctieblad C1:2008.

Bestuurder van Vereniging van Eigenaars:
FSG VASTGOEDMANAGEMENT B.V.,
Meijerijgaarde 7G,
5461 KA Veghel.
0413 - 377627.

Energielevering:
Voor de levering van warmte en warmwater in het appartement dient de koper een energieleveringsovereenkomst af te sluiten met Etech. Het verbruik wordt gemeten in Gj (gigajoule). Voor de levering van elektriciteit geldt een vrij keus van leverancier.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
 • Franciscanessenlaan 69
  VEGHEL
  Vraagprijs
  € 189.000 k.k.
 • H. Hartplein 4
  VEGHEL
  Vraagprijs
  € 189.000 k.k.
 • Heuvelstraat 5C
  VEGHEL
  Vraagprijs
  € 189.500 k.k.
 • Molenstraat 15
  VEGHEL
  Vraagprijs
  € 196.000 k.k.
Contactgegevens:


Poort van Veghel 4931 A, 5466 SB Veghel
Telefoon: 0413-363850
E-mail: info@dragtmakelaars.nl
Internet: www.dragtmakelaars.nl