Geluckweg 16 ERP

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Semi-bungalow
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  2015
Ligging  :  In woonwijk
Woonoppervlakte  :  137 m²
Inpandige ruimte  :  7 m²
Perceeloppervlakte  :  412 m²
Inhoud  :  540 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Tuin  :  Aan te leggen, zuidwest, 15 x 15 m
Overige ruimte  :  toilet, tochtportaal, hal, berging, provisieruimte
Omschrijving:
AAN MOOIE WOONSTRAAT GELEGEN VRIJSTAANDE WONING MET SLAAPKAMER EN BADKAMER OP DE BEGANE GROND OP EEN PERCEEL VAN 412 M².

Indeling en afwerking:
Entree met tegelvloer, trap naar 1e verdieping, sfeervolle woonkamer met tegelvloer en veel lichtinval, open keuken met luxe keukeninrichting en diverse inbouwapparatuur, trapkast, TOTALE OPP. LIVING CA 43 M², achterportaal met toiletruimte met wandcloset en fonteintje, slaapkamer opp. 16 m² met toegang tot badkamer, vanuit achterportaal ook toegang tot achtertuin en berging met roldeur naar oprit en aansluitingen voor wasapparatuur.

1e verdieping:
Overloop met luik naar bergzolder, 2 slaapkamers opp. 19 en 9 m², 2e badkamer opp. 8 m² .

Vliering:
Bergzolder via vlizotrap te bereiken.

Bouwjaar: 2016.
Perceel: 412 m².
Inhoud/ gebruiksoppervlakte: het woonhuis heeft een totale inhoud van ca. 540 m³, de gebruiksoppervlakte wonen bedraagt ca. 136½ m² en de overige inpandige ruimte bedraagt ca. 7 m², (voor deze woning is een meetrapport opgemaakt conform NEN 2580:2007 incl. correctieblad C1:2008).

Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Poort van Veghel 4931 A, 5466 SB Veghel
Telefoon: 0413-363850
E-mail: info@dragtmakelaars.nl
Internet: www.dragtmakelaars.nl