Elbestraat 28 VEGHEL

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Tussenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1972
Ligging  :  In woonwijk
Woonoppervlakte  :  124 m²
Externe bergruimte  :  18 m²
Perceeloppervlakte  :  157 m²
Inhoud  :  411 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Tuin  :  Fraai aangelegd, noordwest, 6.25 x 9.60 m
Parkeergelegenheid  :  Vrijstaand steen
Overige ruimte  :  toilet, hal, provisieruimte
Omschrijving:
RUIME FRAAI AFGEWERKTE INSTAPKLARE TUSSENWONING MET OVERKAPPING AAN ACHTERGEVEL EN GARAGE, OP LOOPAFSTAND VAN WINKELCENTRUM "DE BOEKT", HET CENTRUM VAN VEGHEL EN DIVERSE SCHOLEN.

Indeling en afwerking:
Begane grond: hal met eiken strokenvloer, garderobe, toilet met wandcloset en fonteintje, trapkast met vernieuwde groepenkast, L-vormige woonkamer, opp. 38 m² met eiken strokenvloer en openslaande deuren naar achtertuin/terrasoverkapping, halfopen keuken met nette keukeninrichting voorzien van inbouw keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasmachine en combimagnetron.

Achtertuin:
Voorzien van sierbestrating, vaste planten en overkapping aan achtergevel.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer voor opp. 12 m², slaapkamer achter opp. 24 m² (voorheen 2 slaapkamers), badkamer opp. 5 m² met ligbad, dubbele wastafel in meubel, wandcloset, tegelvloer en wanden tot plafond betegeld.

2e verdieping:
Middels vaste trap bereikbaar, voorzolder met aansluiting wasapparatuur, insteekzoldertje en cv-combiketel, zolderkamer opp. 18 m² met dakkapel en bergruimte in kapschuinte.

Bouwjaar: 1972.
Perceel: 157 m².
Inhoud/woonoppervlakte: het woonhuis heeft een inhoud van ca. 411 m³, de gebruiksoppervlakte wonen bedraagt ca. 124 m² en de externe bergruimte bedraagt ca. 17 m² (voor deze woning is een meetrapport opgemaakt conform NEN 2580:2007 incl. correctieblad C1:2008).

Bijdrage binnenterrein/lidmaatschap bewonersvereniging:
Koper dient zich aan te melden bij de bewonersvereniging: "Bewoners-beheersverenging De Leest Noord" te Veghel, welke vereniging uitsluitend ten doel heeft het in eigendom verwerven en beheren van de binnenterreinen grenzend achter de woningen. Onder beheer is niet meer begrepen dan, met bijdragen van de leden die vastgesteld zullen worden naar rato van het belang van die leden in bedoelde binnenterreinen, het onderhouden en in stand houden van de binnenterreinen alsmede de bereikbaarheid daarvan en de verlichting.

Bijdrage ca. € 35,-- per jaar.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
 • van Heemskerkstraat 13
  VEGHEL
  Vraagprijs
  € 159.500 k.k.
 • Merwedelaan 43
  VEGHEL
  Vraagprijs
  € 162.000 k.k.
 • Merwedelaan 40
  VEGHEL
  Vraagprijs
  € 165.000 k.k.
 • Zoutmanstraat 7
  VEGHEL
  verkocht ov
 • Spoorven 103
  VEGHEL
  verkocht ov
Contactgegevens:


Poort van Veghel 4931 A, 5466 SB Veghel
Telefoon: 0413-363850
E-mail: info@dragtmakelaars.nl
Internet: www.dragtmakelaars.nl