De Ruijterstraat 62 VEGHEL

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Tussenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1963
Ligging  :  In woonwijk
Energielabel  :  Klasse F
Woonoppervlakte  :  74 m²
Inpandige ruimte  :  7 m²
Externe bergruimte  :  16 m²
Perceeloppervlakte  :  214 m²
Inhoud  :  291 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  4
Tuin  :  Normaal, noordoost, 5.70 x 21.50 m
Overige ruimte  :  toilet, hal, provisieruimte
Omschrijving:
TUSSENWONING MET DIEPE ACHTERTUIN GELEGEN AAN WOONSTRAAT IN VEGHEL-ZUID, NABIJ DIVERSE SCHOLEN EN WINKELCENTRUM "DE BOEKT".

Indeling en afwerking:
Hal met meterkast, dichte trap naar de 1e verdieping en tegelvloer, toilet met tegelvloer, kelder-/trapkast, woonkamer opp. ca. 22 m² voorzien van gaskachel, vloerbedekking en loopdeur naar achtertuin, dichte keuken opp. ca. 6 m² voorzien van keukeninrichting met diverse kasten, laden, kunststof werkblad en rvs spoelbak, verder met inbouw 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, aansluiting voor wasmachine en tegelvloer, vanuit keuken loopdeur naar achtertuin.

Achtertuin:
Diepe achtertuin van 21½ m¹ voorzien van een gemetselde berging, houten tuinberging en achterom.

1e verdieping:
Overloop met vloerbedekking, slaapkamer linker voorzijde opp. ca. 10 m² met vloerbedekking en vaste kastruimte, slaapkamer linker achterzijde opp. ca. 9 m² met vloerbedekking en vaste kastruimte, badkamer met douchehoek, wastafel en tegelvloer, slaapkamer rechter achterzijde opp. ca. 5 m² met vloerbedekking, slaapkamer rechter voorzijde opp. ca. 5 m² met vloerbedekking.

2e verdieping:
Middels vlizotrap bereikbare beplankte zolderberging opp. ca. 7 m².

Bouwjaar: 1963.
Perceel: 214 m².
Inhoud/woonoppervlakte: het woonhuis heeft een totale inhoud van 291m³, de gebruiksoppervlakte wonen bedraagt ca. 74 m², de overige inpandige ruimte bedraagt ca. 7 m² en de externe bergruimte bedraagt ca. 16 m² (voor deze woning is een meetrapport opgemaakt conform NEN 2580:2007 incl. correctieblad C1:2008).

Voorzieningen:
-geen centrale verwarminginstallatie aanwezig, gaskachel in de woonkamer.
-warmwatervoorziening geschiedt middels de geiser in de keuken.
-isolatie: nageïsoleerd dak en nagenoeg overal dubbelglas.
-diverse nieuwe kozijnen en nagenoeg alle ramen voorzien van dubbelglas (m.u.v. bovenlicht voordeur, toilet en slaapkamer recht voor).
-nieuwe dakpannen (2015).
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Poort van Veghel 4931 A, 5466 SB Veghel
Telefoon: 0413-363850
E-mail: info@dragtmakelaars.nl
Internet: www.dragtmakelaars.nl